Ahoj chtěla jsem se zeptat, když jsem začínala hrát tuhle hru odstranila jsem si tohle dobrodružství - Lovec odměn a teď nemůžu splnit celý blok "dobrodružství pro začátečníky" je nějaká možnost získat tu dohrodružství zpět?
Ahoj chtěla jsem se zeptat, když jsem začínala hrát tuhle hru odstranila jsem si tohle dobrodružství - Lovec odměn a teď nemůžu splnit celý blok "dobrodružství pro začátečníky" je nějaká možnost získat tu dohrodružství zpět?
U kupce (ikona s truhlou), kolonka dobrodružství... tam by měl být ten lovec odměn tuším za ryby k sehnání. ale jen v omezeném množství
právěže tam mám že jsem dosáhla limitu pro tohle dobrodružství
zkus tento voucher. za něj by mělo být to dobro. ale nevím, zda bude ještě fungovat. vouchery zadáš na úvodní stránce hry, tlačítko vouchery, zadat voucher
A59-C6D4-42F4
Funguje, děkuju moc .
Nevěděl by někdo o řešení stalo se mi to také, ale bohužel po vyzkoušení, voucher již neplatí. Nějaké řešení?
Ještě zkus druhý voucher - 9B2-C3DC-42B4 - ale jinak ve wiki je napsáno, že dobro je možno jet max. dvakrát. Každopádně, mapka stojí u kupce 10 ryb, co kdyby ji koupil někdo z cechu / přátel a prodal ti ji? Pokud máš odjeto (nebo spuštěno) již dvakrát, tak buďto ti nepůjde mapka prodat, anebo pokud půjde, tak nepůjde spustit.