Mám za úkol dokončit jedno dobrodružství. Dobrodružství jsem dokončil a nic se nedějě. A mě tím pádem utíkají dárky. To je dost HNUSNÉ.
Tak jsem pro jistotu udělal další dobrodružství, a zase NIC. PODPORA!!!! Můžete začít něco dělat?
Mám za úkol dokončit jedno dobrodružství. Dobrodružství jsem dokončil a nic se nedějě. A mě tím pádem utíkají dárky. To je dost HNUSNÉ.
Tak jsem pro jistotu udělal další dobrodružství, a zase NIC. PODPORA!!!! Můžete začít něco dělat?
Last edited by Elfi; 16.12.13 at 21:13.
co tam mas presne napsany? nemas dokoncit nejaky specificky? zkusenostni surovinovy nebo epicky?
Je to: Úkoly události (2)
Hlavní název úkolu Zločinec a kecy o tom, že našel toho kdo mu ukrad soby.
Má to dva podúkoly.
První je nazván "Úkryt" a v textu je napsáno: "Dokončete tento počet dobrodružství zkušeností: 1"
Přesně takhle. Tak co Tím autor asi jako chtěl říc. To překládají v německu Turci?
Udělal jsem dobrodružství ztracené trosky a lovce odměn. Žádná reakce.
Nějaký nápad či vysvětlení?
EDIT: Tak je to zmrvený překlad. Musím udělat dobrodružství zaměřené nzkušenosti. Ach jo. To nemůže po těch indech kontrolovat texty nějaký čech?
Last edited by Elfi; 16.12.13 at 21:59.
obe zminovane nejsou zkusenostni adventury.. zkusenostni maji "ziskejte velke mnozstvi zkusenosti" v popise adventury
Kde získám velké množství zkušeností.....
Najdi si v tom odkaze první řádek, kde jsou Temní veleknězové atd. a jedno z toho udělej. To jsou všechno zkušenostní adventury
settlersonlinewiki.eu/adventures/
Díky, už jsem na to přišel s pomocí lidiček na nápovědě a poslal info podpoře, aby opravily zadání.
Nakonec to zmeni na surovinove dobrodruzstvi...to je sprosty, kdyz delam zkusenostni dobrodruzstvi...ted muzu delat dalsi dobrodruzstvi a stoji mi ukol...maj v tom bordel
Dobrý večer. Nevím kam se obrátit o radu. Dnes jsem začala hrát Vyhnance a večer v 19 hod. kdy hra spěla ke konci tak mi to napsalo, že čas vypršel. Dostala jsem přes 7 000 zkušenostních bodů. Nejsem začátečník mám 43 lvl. a ještě se mi to nestalo. Hry jsou poměrně drahé a kdyby měli takto končit nevím co dělat.
Na dobrodružství je omezený čas. Když ho vyčerpáš, dobrodružství se samo uzavře. Je to tenhle případ? R