Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Magicky inkoust

Monde
    Kouzelnictví

Magicky inkoust

Tento novy buff me okamzite zaujal od prvni chvile, kdy se objevil v nabidce nove zasobarny. Jak se vsak zda bude mit na hru daleko vetsi dopad, nez jsem puvodne ocekaval. V puvodnim slozeni surovin na jeho vyrobu (200 obyc + 150 stredni + 100 pokrocily papir) byl nakonec pokrocily papir nahrazen pery. Tim sice dojde ke zpristupneni tohoto buffu hracum s levlem mene nez 40, ale na druhou stranu to devalvuje hodnotu mapek nekam k cene 1 mapka = 0,25 mince.

Pokud opravdu bude mozne vyrabet tento buff s takto nizkymi naklady, pak nevim proc bych mel nadale posilat pruzkuniky na hledani dobrodruzstvi, kdyz si jej budu moci koupit za par drobnych v obchode. Nevim co je cilem BB, ale timto krokem prijde take vnivec moje snaha vylepsovat pruzkumniky pres vedu.

Monde
    Kouzelnictví
    no to nejsi sam koho by zajimalo jaky je cil BB... osobne mi prijde ze posledni dobou vetsina vylepseni je spis ku skode nez uzitku... to ze se budou dat vyrabet mapky dost ovlivni knihovani pruzkumniky nektery skilly jsou potom temer na nic

Monde
    Kouzelnictví
    v souvislosti s timto je zrejme ze hra bude uplne jina nez doposud, zlate veze daji hodne minci do obehu skrze masu lidi, toto zdegraduje cenu adventur -> lootu z adventur, zamer BB osobne nechapu protoze tim urychli prubeh hry..

Monde
    Kouzelnictví
    Jeden zamer by tu mozna byl. Az dosud jsem u kupce zadne dobrodruzstvi nekoupil. Pri cene mapek 4 mince za kus to taky nemelo zadny smysl, kdyz v obchode mezi hraci byly ceny daleko nizsi. To se ted zrejme podstatne zmeni. Osobne to vidim tak, ze do L42 si budu kupovat Ostrov piratu a nahanet zulu no a pak prejdu na Rytire pripadne Byka. Co me tedy mrzi jsou vyhozene knizky za skilly pruzkumniku, protoze posilat je ted na hledani adventur se nevyplati.
    Last edited by Lord_X; 09.12.13 at 13:48.

Monde
    Kouzelnictví
    nakupy dobrodruzstvi u kupce.. furt se budou kupovat BK / byk mozna prekvapivej utok na expy, ostrovy piratu spise od hracu.. spise to udela bytostnou propast mezi hraci co hraji na vanoce a kteri nehrali a novy hraci si budou rikat "coto" a "jak je to mozne" :-D

Monde
    Kouzelnictví
    Reborn tyhle rozdily uz tu jsou jen se to jeste vic prohloubi... viz lonsky vanoce kdy byli darky vodni mlyny a recyklacky

Reply to Thread