Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: vylepsit knihovnu

Monde
    Kouzelnictví

vylepsit knihovnu

vylepsit knihovnu aby produkovala vyce knih treba po 2 az 3 nebo 4 knih jak na knihy tak i na rukopisy ale to je vlastne to same

Monde
    Kouzelnictví
    koukam kazdej kouka sem ale nic sem nikdo nenapise to je fakt dobry tak kcemu je forum a kcemu tu sou ty nazvy vylespit neco vylepsete knihovnu nebo dejte jeste jednu budovu knihovny bylo by to lepci

sarie
    Guest
    jsou věci ke kterým je škoda slov se vyjadřovat neustále dokola.
    knihovna se nevylepší - je to hra na delší běh a stím i rukopisy.... Navíc jsou adventury kde jako odměnou jsou knihy všech tří úrovní (šance na drop).... takže nemá smysl vylepšovat knihovnu když knihy získáš z adventur!!

Ravise's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Můžeš uvést názvy těch dobrodružství? Takováhle informace se neztratí
    Povídky z Globalu | Jak se správně ptát | Člen ex-[Sir]

Odešel IRL dne 8. 10. 2015

Monde
    Kouzelnictví
    Sarie knizky sice mas sanci ziskat z adventur ale otazkou je kolika procentni ta sance je zatim jsem sel 4x navrat do hnizda banditu a padli mi jen 2 svazky jinak porad cokozajda a lepidlo

sarie
    Guest
    Quote Originally Posted by Karamon View Post
    Sarie knizky sice mas sanci ziskat z adventur ale otazkou je kolika procentni ta sance je zatim jsem sel 4x navrat do hnizda banditu a padli mi jen 2 svazky jinak porad cokozajda a lepidlo
    vím o hráčích co to šli 10x a padlo jim na 20knih..... je to o náhodě jako všechny looty

sarie
    Guest
    Quote Originally Posted by Ravise View Post
    Můžeš uvést názvy těch dobrodružství? Takováhle informace se neztratí
    http://www.settlersonlinewiki.eu/adventures/ zde si projdi looty všech dobrodružství co máš ve hře ;-)

Reply to Thread