Prečo ešte nebol spustený adventný kalendár dnes je 1 a malý bratranec už dnes zjedol svoju prvú čokoládku. Kedy spustíte aktualizácie.
Prečo ešte nebol spustený adventný kalendár dnes je 1 a malý bratranec už dnes zjedol svoju prvú čokoládku. Kedy spustíte aktualizácie.
Řekl bych, že s nejbližší pravidelnou údržbou.
Jestli spustí "Vánoce" až 11.12. (jak tady píšou na fóru) tak asi bude kalendář až 11.12.
Mě by jen zajímalo, kde soudruzi z BB udělali chybu?......hold zase nění něco domyšlené...však spokojenost hráče je až na 3. místě.....1. místo je něco vydělat a 2.místo je se moc nenamakat
Vzpomínám ještě na CityVille na ksichtovéknize...svěle zvládnuté události se super odměnama....furt nové nápady..dobré úkoly....město furt někam rostlo....škoda že to zabalili, ale nápady měli do poslední chvíle....Hlavně se mi tam líbila ta aktuálnost...inovace....
Last edited by Odeon; 01.12.13 at 14:11.
V téhle rovnici ale není započítáno (a to je asi ta soudružská chyba ) že nespokojený hráč bude těžko něco platit a spíš bude (jako já) přemýšlet o ukončení.
E: Nic ve zlém Odeone, spíš doufám, že by si to někdo z BB mohl přečíst... takové velké ekonomické moudro se může kdykoliv hodit
Kalendář bude až 11.12., spolu s celou událostí Vánoc.