čtu to asi po páté a už to začínám chápat. Jsou to celkem složité úkoly.. No uvidíme, snad to zvládnu díky, je to dobře napsané
čtu to asi po páté a už to začínám chápat. Jsou to celkem složité úkoly.. No uvidíme, snad to zvládnu díky, je to dobře napsané
Mám to, stačí postavit víc dřevorubců, to je ono! Jupí!
Mám vyrobit dostatek tyčí z lešení. Je to denní úkol. Jsem lvl32. Poradí mně někdo, jak na to?
Zásobárna - druhá záložka "zdroje" a tam jsou tyče z lešení.
Děkuji za radu.
0/12h efektivita výroby pro tvrdé dřevo, nechápu, když vypnu ty výrobny tak to stejne nemam splněné prosím poraďte
0/12 není vypnout ... ale nejméně být na nule = vyrovnaná výroba a spotřeba ... vyráběj víc než spotřebuješ
dřevo těží dřevař a spotřebovává např. pila nebo dl. luky
Vlado nahaz na dřevorubce borového dřeva talíře s rybama a pokud to nesplní tak hold postav dalsiho a zase obonusuj ... a porád dál (alternativou je ještě upgradnout na další level + bonusy .. (bonus je dočasný efekt výroby rovněž tak bacha .. )
Růžo vzhledem k tomu že sám nepřišel na to co musí vypnout aby toho docíli nebo co ta efektivita vlastně je ... tak způsob něco vypínat a třeba to bude mít vliv je pro něj nedosažitelný (nic proti něčí inteligenci todle je prostě o tom jestli to už máš a bereš nebo ještě čekáš až to přijde). Příjde mi pro ěj daleko efektivnější prostě postavit další ... .... tím víc bude mít matroše a mín mu potom bude docházet a počet licencí které pak budou chybět ho naučí hrát si s efektivitou sám a 1000x víc než kecy nás dvou ...