jj ... ale není to jeho první úkol na efektivitu ... tak jsem předpokládal, že si vzpomene
jj ... ale není to jeho první úkol na efektivitu ... tak jsem předpokládal, že si vzpomene
Prosím o radu! Jak dosáhnu najednou efektivity nejméně 60/12h pro nástroje, 0/12 pro měděnou rudu, 0/12h pro uhlí a 0/12h pro bronz? Nejde mi udělat úkol Hledání nástrojů. Vůbec to nechápu. Když z toho něco vypnu, tak se mi zase neudělá něco jiného. Už nevím co s tím. Prosím poraďte!
v ukolu je psano nejmene, to znamena že vsechno musíš mít nad nulou a cilovej produkt = nástroje musíš mit 60/12h
základní omyl, že 0/12 je vypnout to ... není (určitě ne u té suroviny, kde toho máš dosáhnout!)
už si to dělal pro borové dřevo a další ... 0/12 znamená, že musíš vyrábět, abys alespoň pokryl spotřebu (je lepší víc)
a protože u tohodle je víc věcí svázáno, tak musíš přemýšlet
použít ekopřehled zjistit vazby
jinak zde máš celé vlákno věnované efektivitě ...
a pak máš ve hře chat nápověda, taky se to tam řeší každý den nejméně 1
Last edited by SipkovejRuza; 29.03.13 at 22:33. Reason: oprava chyby
Děkuju za radu. Tak snad to nějak zmáknu.
Je to moc pěkně udělaný, jenže jak to mám udělat když, mám plný sklad se dřevem + všude vysazený stromy takže moji sázeči stromů nepracují a tím pádem nemohou mít vysokou tu průměrnou práci
Ahoj, to se řeší tak, že se zbourá nějaká budova,co potřebuje na stavbu dřevo, a znovu postaví. Čímž se udělá místo ve skladu.
Problem je ze mas plny sklad dreva, a drevorubci a pily nemaji kam davat veci tak nedelaji. Pak samozrejme neubyva stromu a ani lesnici nemuzou vic sazet.
Takze zbavit se dreva ( dat ho na chvili priteli / vyrobit z nej neco / postavit za nej neco ) nebo zvysit skladovou kapacitu ( postavit vic skladu / vylepsit sklady / vylepsit starostu )
je-li sklad nějakou surovinou pln, daná surovina se pošle příteli a ten nabídku odmítne. Suroviny zůstanou původnímu hráči v poště a sklad má prázdný.. :-)