vsichvi vime ze to jde :-) a vsichni vime ze jde o relativne maly zasah.. jenze misto toho aby nalezsite ryb zvedli jako moznost vyrabet po vice tak vymysli novou zasobarnu "ultra mega giga" kde nam ji predlozi k testovani pricemz
prvni predmet by mel byt zrejme map fragmenty - nazev predmetu je undefined text a ucinost predmetu take chybi - po vyrobeni se mi nepridal do inventare netusim co dela
dalsi vipada jak relpama na zajicka playboye dalsi 3* buff tentokrte dostupny za tvrde prkna mramor a zlatou rudu, ten fungoval
dalsi predmet jsou rybi vajcka ktere netuism jak funguji vyroba z ryb a vody, dalsi undefined text take se mi nepovedlo pridat do inventare(prida 1 rybi vajcko netusim co znamena ale jestli 1 rybu za 70 ryb vyronich tak je to genialni marketinkgova strategie)
a posledni v rade mame gamekeeper snack - undefined unndefined.. netusim co to muze delat :-D do inventare se mi to take nepovedlo pridat..
pak je otazkou "co mame testovat kdyz je na prvni pohled videt ze to zrejme nebude ono?" a nova zasobarna v obchode s grafikou arktickeho dolu