Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Nemožnost otevřít budovy

Monde
    Kouzelnictví

Nemožnost otevřít budovy

Zdravím vespolek. Poslední dobou se mi často stává, že nemohu otevřít budovy, tzn. rekrutovat vojáky, uspat budovy, případně je opět probudit, podívat se na čas produkce, vyrábět v zásobárně... Stává se to ještě někomu? Je to chyba hry, nebo compu? Děkuji

Monde
    Kouzelnictví
    Ano, slyšel jsem o tom a jednou to postihlo i mě. Mě stačil jeden restart hry a vše bylo v pořádku. Spoluhráč v cechu těch restartů potřeboval víc aby se mu hra konečně rozběhla v pořádku.

Monde
    Kouzelnictví
    Děkuji za reakci... Mne už to vytáčí. Stává se mi to v podstatě denně a jeden restart to většinou nespraví.

princ_Krason
    Guest
    Jo jo u mě také a ne jednou,někdy nejsou zase budovy celé,někdy se nezobrazují bonusy atd atd. Někdy to vyřeší restart,jindy ani 10 restartů hry

Monde
    Kouzelnictví
    Popravdě bych rád, aby se k tomu vyjádřil také někdo ze hry... Nemám moc času a pokud se třeba hodinu nemůžu dostat do hry, tak se mi třeba nepodaří vyrobit koše, vojáky, následně mám nižší produkci a nemohu bojovat. O čem už jiném ta hra je? Ale vzhledem k tomu, že se to stává jen někomu (včetně mne), pak je asi chyba v něčem v počítači.

Monde
    Kouzelnictví
    Ja uz ted restartuju po nekolikate a nic V podstate krom obnoveni dolu nemuzu nic delat. Docela to zacina bejt otravne .....

Reply to Thread