Ahojky mam problem s knihařstvím a geologami v knihařstvím se mi knihy nechcou domončit a geologove mi nehledaj suroviny.... jak je to možne prosím pomožte mi děkuji Antarktiss
Ahojky mam problem s knihařstvím a geologami v knihařstvím se mi knihy nechcou domončit a geologove mi nehledaj suroviny.... jak je to možne prosím pomožte mi děkuji Antarktiss
geologové netuším, ale co se týká knihařství nezapomínej si vyzvedávat u starosty bonusy které vyrábíš z nalezených předmětů, jejich nevyzvedávání způsobuje neustálou aktualizaci času na knihovně
v tomhle by dost pomohlo upozornění u starosty, něco jako má knihařství po dokončení výroby, když už to nejde hodit rovnou do hvězdy ze zásobárny, nebo na sklad jako je tomu u vojska..
Ono tam vyskočí "Vaše sbírka je dokončena". Ale když člověk kouká po něčem jiném, tak to jednoduše přehlídne. Možná by pomohlo nějaké barevné zvýraznění starosty, když má dokončenou sbírku... Něco jako knížka nad knihařstvím, ale daleko daleko výraznější.
ahoj ,prosím o pomoc,už několik dní se mi dělá rukopis a vůbec mu nepřibývá čas!!!Pořád mám 1d5hod31min.Co s tím? Děkuji
Máš nevybranou sbírku u starosty. Vyzvedni si ji, pak to zase začne běžet.