nejlepší by bylo pustit golema znova od začátku - myslím, že socha navíc nikoho neurazí :-D
nejlepší by bylo pustit golema znova od začátku - myslím, že socha navíc nikoho neurazí :-D
marně čekám na GOLEMA a to jsem ho porazil první den
dýnové pole vyčerpáné škoda že nejde koupit další skoušel jsem to
ja bych se skoro vsadil, ze nedorazeni golema souvisi s rozbitym pocitadlem v knihovne. zkuste mrknout jestli nemate u starosty nevyzvednuty bonus, kolega z cechu kteremu se golem neobjevil ho tam mel.
nevyzvednutý bonus u starosty souvisí se špatně počítaným časem v knihovně s Golemem to nesouvisí Golem je prostě rozbitej :-), rozhodl se, že na český server se mu prostě nechce![]()
Pročítal někdo lingvisticky obdařený zahraniční fóra? Zda je problém jen na našem serveru,nebo to zlobí všude?
No... tak jsem asi přišel na to proč se někomu golém zobrazí a někomu ne. Zcela evidentně funguje to, že po poražení goléma se začne odpočítávat čas 48 hod. Po těchto 48. hodinách se spawne Golem spolu s Questem.
A ted - vy jste třeba off nebo můžete být i ve hře. Objeví se "Nový úkol"... Jakmile nedočkavě kliknete na tuto hlášku, tak máte po ptákách a Golém už se neobjeví žádný ani kdyby jste čekali týden. Jde totiž o to, že musíte počkat (neklikat hned na "nový úkol). Počkat na to, až se Golém tzv. načte. Podle mne jde totiž o grafickou chybu, kdy vykreslení Golema nějakou dobu zabere vzhledem k jeho grafice (zjednodušeně řečeno). Jakmile máte tu trpělivost a počkáte 15 ... 30 vteřin - odhad, a pak teprve kliknete na "Nový úkol" Golém je vpohodě na ostrově a vše funguje....
Jinak s nějakým uzamčením... ehm - Někteří hráči mají zabitého i třetího goléma který dorazil jim dorazil v neděli.. což odpovídá (Středa.. Pátek.. Neděle) Jde prostě o grafickou chybu. Programově tam Golém je, ale vy ho nevidíte, nejde na něj tedy kliknout a zabít ho. To v důsledku znamená, že žádný další nedorazí, protože se odpočítává další čas až od poražení goléma.
Takže máme všichni smůlu a na tykve z Golémů můžeme zapomenout. Ale nevadí.... Hlavně zdraví, berte to optimisticky - je to jen hra ;-)
Chápu co píše BB_Kahsi. Je to chyba programu né jeho. Těžko to může někdo předpokládat dopředu.
Také chápu vás hráče, střádající si materiál na poražení goléma a ... golémové nikde, tedy i o pár Tykví méně ...
Možná ... Co kdyby jsme ty Golémy vypustili z hlavy - Třeba taková malá kompenzace (50% Tykví které šly získat za zabití všech golémů každému???) - to by nebylo marné a neuškodilo by to nikomu. Co myslíte???
Ať to dopadne jakkoliv, přeji všem příjemný den!!
Jo - zapoměl jsem ještě jednu věc podotknout... Vědro s vodou, Lana, Mramor - předem vyrobené věci na zabití Golema (ve hvězdě) přičemž se golém neobjevil, tedy nejdou na nic použít, nejdou ani zlikvidovat - (křížek na odstranění chybí).
Takže co s tím?? už to navždy zůstane ve "hvězdě" či po eventu vše zmizí?? to je ale otázka pro BB nebo vývojáře... netuším. - Jen takový dotaz. ;-)
dobrá poznámka - co je rychle pustit na trh, třeba by se mohly hodit někomu, kdo golema má... :-D