Reply to Thread
Page 7 of 8 FirstFirst ... 5 6 7 8 LastLast
Results 61 to 70 of 73

Thread: Dezerce Golema

Kanimo's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Chápu, že může ve hře dojít k problémům, které naruší např. takovýto event, ale vůbec nechápu, jak je možné vědět o problému a nechat část lidí v klidu pokračovat a část lidí nechat čekat co bude. Řešením nebude a není nějaká kompenzace (navíc nevěřím, že bude spravedlivá, pro ty co nedostali golema), ale zastavení eventu pro všechny, prodloužení jeho běhu o toto zastavení. Je naprosto pobuřující a neseriózní nechat hráče se v tomto takto plácat. Sett mě baví, líbí se mi hra jako taková, ale technická podpora - vývojáři si asi neuvědomují, že se jedná a full game, za kterou nemalá část hráčů platí.
    Prostě nepotřebuju žádné výhody, chci jen rovné podmínky za své peníze.
    Je naprosto zbytečné tento problém řešit s MODy, kteří toto vůbec neovlivní, nevím na kolik do tohoto problému může vstoupit BB, ale rozhodně by jste, kdo se cítíte býti poškozeni, měli napsat na tech.podporu a oznámit chybu ve hře.

Tak pěkný den a klidné čekání na Golema :-)

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Kanimo View Post
    kdo se cítíte býti poškozeni, měli napsat na tech.podporu a oznámit chybu ve hře.

Tak pěkný den a klidné čekání na Golema :-)
    psal jsem, ale maj nacvičenou odpověď

Quote Originally Posted by Support
    Zdravím Tě Yakumo,
    Děkujeme, že jste si našli čas kontaktovat Podporu TSO CZ.
    Problém s Golemem nám byl nahlášen, kde tento problém byl následně posunut vývojovému týmu. Na problému se momentálně pracuje a vývojáři hledají vhodné řešení. Pro tuto chvíli Vás žádáme o trpělivost. Bohužel momentálně Vám nevíme uvést bližší informace, jakmile nás vývojáři budou informovat, poskytneme Vám další kroky jak postupovat.

Ohledně kompenzace, bohužel momentálně Vám nevíme poskytnout odpověď na tuto otázku. Poskytnutí kompenzace je na rozhodnutí vývojářů. Jak jsme vzpomínali, jakmile dostaneme více informací bude me Vás informovat o dalších postupech.

Omlouváme se za způsobenou situaci a vážíme si Vaši trpělivost v této záležitosti.

Monde
    Kouzelnictví
    osobne na testu e golem neprisel kdyz jsem nesplnil prvni ukol zranit golema (musel jsem ho dokoncit za diamantky vrele nedoporucuju na ostrem provozu)

Monde
    Kouzelnictví
    "závidím" všem kteří si stěžují že nemají třetího golema! Prvního jsem zabil 16.10., od té doby jsem žádného neviděl, hvězdu mám plnou připravených zbraní ( srdcí )! Na podporu jsem psal v sobotu - bez odezvy (((

Monde
    Kouzelnictví
    Chybu už odhalili,makaj na záplatě,prý je to celkem problém,ale oni to jistě vyřeší (tak nějak to stojí na německé přihlašovací obrazovce)

Monde
    Kouzelnictví
    no na naší startovací stránce je také info snad ráno ani raději ten komp nebudu zapínat, děsím se té údržby a děsím se té opravy nerada bych aby to se mnou po ránu rovnou seklo nejlepší řešení by bylo ten event stopnout celý a tečka :-)

Monde
    Kouzelnictví
    také jsem goléma nedostala

Monde
    Kouzelnictví
    No ja nedostala ani úkol ohledně golema, takže asi tak ...

Monde
    Kouzelnictví
    "22.10.2013

Mizení Golema

Vážení osadníci,

jak už jste si mohli všimnout, někomu nepřišel od pátku Golem. Vývojáři byli informováni a našli řešení, které se právě testuje. Mohlo by se na náš server dostat ráno s údržbou nebo v průběhu dne.

O přesném postupu vás budu dále informovat.

BB_Kahsi"

Ehm - kde to vázne??? :-D

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Ursa_Major View Post
    "22.10.2013

Mizení Golema

Vážení osadníci,

jak už jste si mohli všimnout, někomu nepřišel od pátku Golem. Vývojáři byli informováni a našli řešení, které se právě testuje. Mohlo by se na náš server dostat ráno s údržbou nebo v průběhu dne.

O přesném postupu vás budu dále informovat.

BB_Kahsi"

Ehm - kde to vázne??? :-D
    Podívej se na hlavní stránku.
    Včera byla údržba a patch s opravou.
    Pokud Vím tak včera golem byl. Aspoň u mě jo.

Reply to Thread