V tom případě se urychleně stávám věřícím a jdu se modlit :-)
výmluvy, že 25. 12. a 1. 1. byly středy, kdy jsou pravidelně údržby, mě nezajímají. o tom se vědělo dávno dopředu, takže jste to měli přesunout na jiné dny, aby se tohle nestalo. určitě také víte, že špička a tím pádem i vytíženost serverů je k večeru a večer, takže jste to měli nějak vyřešit. podle mě jste silně podcenili situaci a naštvali spoustu fanoušků a hráčů (včetně mě). ještě takhle párkrát a už to tu bude hrát jen hrstka šťastlivců, kteří tyto problémy s pády hry nemají... pěkný večer přeji...
Údržby probíhají prakticky pořád, je technické omezení, kolik serverů (realmů) může být v údržbě najednou.
Já patřím mezi ty "šťastlivce", kteří se do hry dostanou, ale když mě to ve hře udrží celých deset minut, málem otvírám šampus. Pak se doslechnu, že se někdo, někde od BB zmínil, že o problému ví. Přijde mi to dost zbabělé, aby se toto hráči zdovídali tím, že to budou dále nějak šířit mezi sebou, ale vlastně většina hráčů ani neví, jestli je to pravda. A to je účel hry, protože BB kašle na to, aby férově něco hráčům sdělili. Informace má být na úvodní stránce a formou omluvy. Kdepak. Je tam, že nám přejí vše nejlepší do nového roku.
Last edited by relax; 06.01.14 at 00:46. Reason: opr.
zajímalo by mne co se vypíše po zadání tohoto přikazu do příkazového řádku, možná tam bude vidět tento problém.
pathping thesettlersonline.cz -q 255 -p 20
Kde je zminena kompenzace nebo aspon info o ni?