Reply to Thread
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 39

Thread: Demolice a rozšiřování ostrova

Monde
    Kouzelnictví
    tak ja teda nevim ale kdyz rozsirovani ostrova tak bych cekal nejaky dalsi sektor a ne ze budem akorat nicit skaly... btw kdyz uz je to reseny ostranenim skal proc rovnou s tim neprislo i odstraneni stromu pripadne keru a jiny zelene? stromy a pod podle me zabiraji podstatne vic mista nez skaly...
    Last edited by Karamon; 07.10.13 at 20:24.

Monde
    Kouzelnictví
    První co mne napadlo byl fotbalový mančaft , který nedokáže vstřelit gol , tak jim trenér zvětší branku ...
    S bouráním skalisek , stejně tak jako stromů a čehokoliv , co tuto hru dělá na oko tak pohlednou , zásadně nesouhlasím !

Monde
    Kouzelnictví
    no mě se to bourání tímto stylem popravdě taky nelíbí, ty skály tam mají svoje místo, nehledě na fakt, že opravdu na většině z nich jsou ložiska, v důsledku nakonec to místo nebude skoro žádné, jistě někdo namítne že se tam dají přestěhovat jednomístné budovy a úžasné rezidence stavět potom na uvolněné prostornější ploše, ale počítal taky někdo když je ostrov na lvl 5 kolik to vlastně stojí přestěhovat jednu jedinou budovu ? nemluvě o faktu jich přestěhovat několik, prostě každá změna by měla mít nějakou logickou návaznost, v poslední době mi ale návaznost na jakýkoliv výplod který vypadne z díly BB přijde bez logiky

jistě každá změna je vítaná, jenže BB vůbec nenaslouchá nápadům hráčů jak něco vylepšit, stejně si nakonec vymyslí svou varinatu, která za nic nestojí což je tedy zrovna bourání skal nechci mít ostrov jako měsíční krajinu zaflákanou jen stavbama, dost na tom že sem vykácela všechno co šlo abych vůbec našla v té změti kdysi popadaná pole a studny a nyní abych si totálně nezrušila oči kvůli pidihajzlíkům které mám hledat, tak mělo BB ten ostrov dát už od začátku jako pláň byl klid, tohle lidi akorát zase nasejří fakt, jeden lepší nápad než druhý

Edit: pokud už nechtějí dělat rozšíření mimo stávající ostrov tak bych raději uvítala navýšení levelů budov až o 3 další levely, tím pádem bych mohla některé zbourat a nemusela jich mít tolik a rozhodně by mi to udělalo víc místa než rušení skal
    Last edited by Casiopea; 08.10.13 at 16:39.

Monde
    Kouzelnictví
    Vždyt nikdo nikoho nenutí aby ty skale boural

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by martin500 View Post
    Vždyt nikdo nikoho nenutí aby ty skale boural
    ennuti ale kolekce nasvedciji tomu mit spise holoostrov bez stromu a bez skal a veskere dirky u budov ucpavat dekoracemi aby vse bylo krasne videt..

Monde
    Kouzelnictví
    oo no lepší odpověď fakt nemáš ? celou dobu tu prosíme o možnost rozšíření ostrova, nevím jak ty ale já mám posledních pár míst volných, hold se neřadím mezi ty co místo staveb zahnojí ostrov milionem kravin a soutěží o fotku týdne jsem aktivní hráč a potřebuju taky hodně budovm nějaké okrasy a prdeliny jsou mi k ničemu tak přemýšlej než něco odpovíš, takže pokud nebude jiná možnost budu to muset vybourat, tobě asi stačí to co máš tak buď rád a šoupej nožkama, nebo přispěj něčím konstruktivnějším

Monde
    Kouzelnictví
    za pouhopouhych 225/340/450 diamantku uvolnite misto na 1-3 male stavby (celkove naklady okolo 12-13K diamantku)
    reknete wau!

Monde
    Kouzelnictví
    no neber to za ty prachy škoda asi i komentovat

Ravise's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Myslím, že většina, co měla být řečena už tu byla. Kdyby radši dali možnost sbalit generály a uskladnit jejich stany ve skladu. Blahopřeju, další "výborný" nápad. Zlatá beta...
    Povídky z Globalu | Jak se správně ptát | Člen ex-[Sir]

Odešel IRL dne 8. 10. 2015

Monde
    Kouzelnictví
    Ještě jedna věc: pokud nepohnou patníkama ohraničujícíma ostrov, tak sice člověk odstraní skály, ale výsledný místo stejně pořádně nevyužije, protože zvlášť na východním pobřeží jsou patníky zakousnutý dost hluboko.

Reply to Thread