Reply to Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 39

Thread: Demolice a rozšiřování ostrova

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Reborn View Post
    a 3 hrdsi diamantku k tomu ? :-)
    zjiste ze je to na odbyt strelneho prchu jen se hrozim jake ceny tam tvurci daji aby se to vubec vyplatilo a zdali to bude mit nejaky vysledny efekt..
    akorat me prijde ze ten ostruvek cimdal vic bude vipdat jak ostrov po najezdu tlupy barbaru nez neco co by se hraci melo libit kdyz stromy posekane skaly zbourane jeste bychom mohli postavit vodni platfotrmy na vodu a bylo by to uplne k nepoznani od celkem roztomileho uvodniho ostruvku
    Zdravím,

každý hráč si může zvelebit svůj ostrov podle libosti. Možnost bourat skály tě přece nenutí udělat z ostrova rovnou, prázdnou placku, bez jediného stromu a skály? Osobně jsem měl až donedávna celý ostrov plně zalesněný. S příchodem sběratelství jsem v některých sektorech stromy oželel, aby se mě lépe hledalo. Se skálama to bude samé. Některé asi zbourám, jiné ponechám.

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Roderik View Post
    Zdravím,

každý hráč si může zvelebit svůj ostrov podle libosti. Možnost bourat skály tě přece nenutí udělat z ostrova rovnou, prázdnou placku, bez jediného stromu a skály? Osobně jsem měl až donedávna celý ostrov plně zalesněný. S příchodem sběratelství jsem v některých sektorech stromy oželel, aby se mě lépe hledalo. Se skálama to bude samé. Některé asi zbourám, jiné ponechám.
    promin zadny odbyt strelneho prachu se nekona jen ve vysledku cca 13K gemu :-D

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Ekoterorista View Post
    Ještě jedna věc: pokud nepohnou patníkama ohraničujícíma ostrov, tak sice člověk odstraní skály, ale výsledný místo stejně pořádně nevyužije, protože zvlášť na východním pobřeží jsou patníky zakousnutý dost hluboko.

S touto sarkastickou poznamkou jsem nucen souhlasit...

Monde
    Kouzelnictví
    A vazne by neslo, aby soucasti ceny tech delobuchu byl i strelny prach?

Monde
    Kouzelnictví
    No, já osobně myšlenky bourání skal velmi chválím, její propracování už je horší. Na test servru bylo možné si vyzkoušet, že zejména na pravé a levé horní části mapy se uvolní poměrně veliký prostor, ne jen 2-3 políčka, stejně tak námitka ohledně ceny je trošku irelevantní, protože střelmistry bude možné získávat i z dobrodružství a z úkolů, takže drahokamy budou opět sloužit jako zrychlení (pokud bude zachováno, že časem bude moci každý získat takto plný počet střelmistrů). Asi nejvíce správná je námitka s tím střelným prachem. Ledek, kterého má každý přehršel, by se krásně takto dal využít a realisticky by to i hezky sedělo. Urážet se kolem ostrova je zbytečné. Někdo staví na efektivitu, někdo na estetiku, někdo kombinuje obojí. Hra by měla vycházet vstříc všem právě tím, že je spousty možností, ale málo nutností. Doufejme, že se některé věci před uvedením ještě trochu upraví.

Mě osobně by zajímala jediná věc, kterou jsem nikde zatím nenašel. Kdy se daná věc, alespoň přibližně, zavede?

Former Community Team member BB_Kahsi's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Ahoj, datum příchodu na náš server záleží na výsledku testování, kolik toho bude potřeba upravit. Obecně tak +-měsíc.

Monde
    Kouzelnictví
    Také přidám pár řádků.
    Potřeba nového místa na ostrově je palčivým problémem a jsem velmi rád, že s tím vývojáři něco dělají. Ovšem jak je zvykem, tak poněkud nelogickým způsobem. Proč zvolili bourání skal, když by mnohem přínosnější bylo kácení stromů, to mi nejde do hlavy. (způsoby, jak to provést jsem tu už popisoval několikrát). Místo, které se tím získá, není příliš rozlehlé. Navíc leží v okrajových oblastech, nebo ve výběžcích, takže je defakto k ničemu. Je tam místo jen na pár budov. Když tam postavím budovy, budou daleko od skladiště, když tam budu stavět skladiště, tak zase nezbude moc místa a rozhodně ho neobestavím, takže nebude plně využito. Nejvíce jsem doufal v odstranění skal v 1. Sektoru. Stačily by jen ty nejmenší, aby šli lépe umístit kameníci a nepřekáželi ve městě. Bohužel zrovna tam se to nedá. Když to shrnu, tak pro běžného hráče, který chce optimalizovat výrobu je to úplně k ničemu. Pomůže to akorát těm, kteří už nemají vůbec žádné místo na ostrově, ale kolik takových je že?

Monde
    Kouzelnictví
    Je dobře, že je vidět snaha, škoda jen, že se na to jde špatně, větší problém než skály jsou stomy proč nevyřešit dva problémy jednou ranou? Ledek je na nic, proč z něj neudělat něco co zruší nepotřebné stromy a keře?

Monde
    Kouzelnictví
    Uplynuly dva měsíce od poslední zasvěcené informace. Můžu se zeptat jak to vypadá s realizací? Na ostrově bych potřeboval postavit ještě aspon dalších 10-15 studen ale už opravdu ale opravdu není kam :-(.

Monde
    Kouzelnictví
    Uplynul další měsíc, jsou nějaké nové informace o bourání skal na ostrově?

Reply to Thread