nejde se prihlasit to uz je za tyden po treti hruza
nejde se prihlasit to uz je za tyden po treti hruza
je nový rok, 3.týden bez údržby.... naskočí mi okno tip dne a že se mapa načítá, ale je to i po 5ti minutách.... potýkám se stím od 3.1.2014 cca 17hodin... cookies a další jsem smazal... poprosil jsem o log kamaráda a po vyzkoušení jsem se na něj logl úspěšně ale na sebe vůbec. Tímto vím že chyby není u mě!!
co na to týme BB-???
PS: člověk do toho strčil pár korun ale potomhle.... už ani halíř.... hra mě baví tak doufám že se to brzy vyřeší... nerad bych z naštvání smazal účet a skončil
Nepomáhá vůbec nic. Ráno to šlo,odpoledne chvíli také a někdy kolem 18. hodiny se už nešlo přihlásit,jen načítání a načítání a pořád nic.
Jo,to same,mazani cookis ani mezipameti nepomaha,jiny prohlizec taky ne,takze chyba neni u nas,tudiz mame narok na odskodneni od BB,od Noveho roku je to hruza,kazdej den lagy,odpoledne me to 9x spadlo,pak uz jsem to vzdal.
22:45 a konečně logl, ikdyž budovu i po 5ti refresh nelze rozkliknout aspn se do hry dostanu a naházím koše, obnovím doly i nabídky na trhu .-))
3.01_23:08 EDIT: už se podívám i do budov. žeby už to šlo?? adventuru zkoušet radši ještě nebudu dle ohlasu okolí...
4.01._0:51 EDIT: tak už se jde přihlásit a hrát... dokonce to načítá rychlejc než normálně...
Last edited by sarie; 04.01.14 at 00:53.
stale of line
Docela by me zajimalo, co presne s tim nakonec udelali. Potom, co se slo prihlasit po 23:00 jsem doplnil naleziste pro rybare/lovce a taky zastavil produkci zlata. Dneska rano koukam jako blazen, ze tavirny zlata a mincovny bezi. Doplnena naleziste jsou zpet na puvodnim stavu. Prijde mi jako by se vse restartovalo od stavu prvniho vypadku z 18:30.
Ráno jsem se přihlásila, ale teď v 12:20 mi to píše "V dané zóně byla nalezena chyba, zkuste to prosím znovu".