Dnes odpoledne mi take nejde prihlasit do hry, na forum mi to jde.
Na test server mi to take nejde, pise chyba Uplay :-(
Dnes odpoledne mi take nejde prihlasit do hry, na forum mi to jde.
Na test server mi to take nejde, pise chyba Uplay :-(
Ahojte,
dnes od rána sa mi nedá prihlásiť do hry,je nejaký problém?Ďakujem.
Vero
Vypada to na docela solidni vypadek. Uvidime co bude oficialni stanovisko
zdravím,tak kdepak zase soudruzi s NDR udělali chybu? od rána nešla načíst an domovská stránka a teď nejde hra spustit....:/ nějáka informace kdy to bude přibližně opraveno by nebyla?
nemuzu se prihlasit uz od vcerejska.zustane mi tam viset nacitani mapy.vsechno jsem udelal,procistil,preinstaloval a porad nic.diky za kazdej napad.
Při přihlášení , když načítá stránku , hlásí chybu serveru a vyhodí mě to do základní nabídky
hoj mám ten stejný problém a domnívám se že to bude proto že sice update byl hlášenej až na 10:00 hod. ale od včera se tam objevilo v závorce "pozor změna" takže možná probíhá update již nyní - holt musíme vydržet a zkusit to později
- Aktuálně se nedá přihlásit.
- Zatím nemám informace o problému, ale nejspíše hra spadla ještě před údržbou.
- Doporučuji všem počkat až údržba skončí a pak se lognout (13:00).
http://prntscr.com/4ttadi
Přihlásit se mohu, ale jak kliknu na hrát nyní tak mi to napíše: Váš účet byl zablokován. (
Nelze se přihlásit do hry. Hlásí mi to údržbu, čemuž se mi nechce nějak věřit, neboť na úvodní stránce žádná údržba ohlášená nebyla. Tak nevím, jestli se to zaseklo jenom mě a háže to náhodně vybranou zprávu a nebo už se na ohlašování údržby vykašlali.