Ahoj Kahsi,
je možné od Tebe napsat, přesný popsi funkce prémuového účtu?
ne jen - prodloužení bonusu ....
ale třeba i příklad popř. podmínky (pokud jsou další omezující podmínky)?
nebo něco jako "manuál", kde si můžeme přečíst tohle info?
děkuji
Ahoj Kahsi,
je možné od Tebe napsat, přesný popsi funkce prémuového účtu?
ne jen - prodloužení bonusu ....
ale třeba i příklad popř. podmínky (pokud jsou další omezující podmínky)?
nebo něco jako "manuál", kde si můžeme přečíst tohle info?
děkuji
Mě třebas zajímá těch 50% zk navíc. Abych tento bonus získal, tak je potřeba mít účet aktivní po celou dobu konání dobr. nebo stačí ho mít aktivní pouze v den dokončení, popřípadě v den spuštění dobr.?
Jistě, už to je popsané tady. O žádných omezujících podmínkách nevím, snad jen že naráz lze mít jenom jeden (to je tak trochu samozřejmost, nelze mít naráz aktivní hromadu pro 10x víc odměn). + Vlastně je tam jedna- některé premium účty nejsou obchodovatelné, pro omezení podvodu. Pozná se to jednoduše, jsou to ty darované od nás.
Dále takové technické věci: Pro extra 10% je potřeba mít prémium když se ten bonus dává, nelze to aktivovat později. Pro dobrodružství když se končí. Tady bacha na lootspoty, počítá se opravdu, až je konec, tj kdy prodejce lootspotu ukončí dobrodružství.
Last edited by BB_Kahsi; 04.09.13 at 11:00.
BB_Kahsi: jak to bude prosim s udrzbou a premiovym uctem? bude se take natahvat delka jako u dobrodruzstvi?
Fajn, takže pokud tomu dobře rozumím, tak teď mohu začít dobr. jet ho třebas 3 dny a když před posledním úrokem zapnu prémiový účet, dostanu těch 50 % zk navíc.
Moor8: ano pokud v okamziku prevzeti posledni odmeny v dobdorduzstvi -> dokonceni dobrodruzstvi mas aktivni premium ucet budes mit vice zkusenosti a odmeny z dobrodruzstvi, u veci s poctem i v pripade poctu 1 dojde k zdvojnasobeni(jinak +50%), u veci bez poctu(hlavne budovy) nedojde k znasobeni odmeny
Po dnešní údržbě nefunguje návrat domů z dobrodružství a když jsem dala návrat domů v liště, bylo okno šedé a také jsem se nevrátila. Po delší době čekání jsem musela stránku aktualizovat.