Reply to Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Thread: Limit populace

Monde
    Kouzelnictví
    Chtělo by to již někoho kompetentního s nějakým vysvětlením nebo alespon z prostým konstatováním "berem na vědomí".

Monde
    Kouzelnictví
    Podpora mi oznámila, že nevědí jak se to stalo ale prej na tom už dělaj

Monde
    Kouzelnictví
    Nevedi ? Ja jim reknu proc to tak je, kolik mate plovoucich domu ? Mne totiz evidentne nejedou jak maji ty plovouci domy. Muzu je upgradovat jak chci, postavit si jich kolik chci a nepridaj mi ani jednoho populacniho cloveka.

Bajaja2013
    Guest
    Tak už mi to taky spadlo do mínusu....-173 populace,cizí generálovo základna stále stojí a surky začnou mizet,jelikož nejdou doly,voda .....

Monde
    Kouzelnictví
    myslím si že se jim hra začala docela dost rozpadat.limit už mi ukazuje že mám o 160 popuace víc než ve skutečnosti mám.

Monde
    Kouzelnictví
    A pořád sem nikdo kompetentní nic nenapíše.
    Mají to dobře naháku.

Monde
    Kouzelnictví
    No ja jsem psal na podporu, odpovedeli mi toto:
    Zdravím Tě SirIgnor,

Děkujeme, že jste si našli čas kontaktovat Podporu TSO CZ.
    O problému s cizími generály a extra armádou jsme již slyšeli a problém jsme nahlásili technickému a vývojovému týmu. Oba týmy úzce spolupracují na řešení. Jakmile dostaneme informace ohledne problému budeme Vás informovat.

Pro tuto chvíli bychom nesmírně ocenili Vaši trpělivost a chtěli bychom se omluvit za vzniklou situaci.

S Pozdravem,
    BB_Dori

The Settlers online CZ

No nevim, ale jak se tak koukam, je to docela problem, protoze mi generalove zabrali 600 populace a docela jsem se divil. Nemuzu delat vubec nic. Neudelam zadneho noveho vojacka a tak nemohu zacit ani dobrodruzstvi, abych ho dokoncil. Je to na trpelivost a asi jen cekat. Lada

Monde
    Kouzelnictví
    Tohle mi napsali skoro před tejdnem taky a od tý doby ani slovo

Monde
    Kouzelnictví
    kamarádka měla limit o 234 větší než co jí dovolují rezidence, spravil to výtluk rekrutů na adventuře po odejtí se limit srovnal, nicméně zatím není vyřešen fakt že jíá na ostrově straší 3 cizí generálové :-)

Monde
    Kouzelnictví
    asi přišli na návštěvu. třeba je odněkud vyhnali :-D. mě zase osadníci pořád chybí, a to sandvičuju, dávám nápoj lásky a stejně mám pořád 1500 pod maximálním stavem, což je po několika dnech už divné

Reply to Thread