EmhyrVarEmreis: vim ze se k tobe neda dostat a ze brzo budes mit hrad postaveny.. tak doufam ze ti to nezacne palit fazole kahsi leda vic poranu.. zkus klasickou podporu
EmhyrVarEmreis: vim ze se k tobe neda dostat a ze brzo budes mit hrad postaveny.. tak doufam ze ti to nezacne palit fazole kahsi leda vic poranu.. zkus klasickou podporu
Takže říkáš Kahsi není ve hře no jestli můžeš ještě napsat jinýmu MODovi pokud je někdo online nemám možnost jim napsat sám díky
EmhyrVarEmreis: stale se k tobe neda dostat jinak bych i ten hrad buffnul
jo, když se k tobě chci podívat, tak mě hra úplně vykopne na základní obrazovku(domácí stránka)
tak zítra nás opět čeká údržba. jak asi dopadne? Copak nás čeká za nová překvapení. třeba tentokrát budou průzkumníci bojovat a generálové hledat mapy? Nebo nějaká jiná neméně překvapivá změna?
už i to forum mění napsaný text. Doporučil bych pekaře vyměnit za programátory
Tady je seznam změn: http://forum.thesettlersonline.cz/threads/1356
ooo, no ty změny jsou pěkné, ale mě by spíš zajímalo kdy pánové hodlají odsranity chyby po posledním průseru a jako že jsou tu ještě lidé co se ani po týdnu nedostali na svůj ostrov je taky trochu kááách ne ? a oni nemají opravené staré a do toho rozdrbaného jako hodlají ještě nasmolit nové ? to snad nemůžou myslet vážně ? a hlavně prémiáky a víc jam aby lidi dál platili za něco co je po každé údržbě míň funkční a to už mě vážně docela přestává bavit
No vidim, že už aspon text na foru je opraven jinak naprostý souhlas z Casiopeou. Těšme se co nás zítra čeká za překvápko