mě by zajímalo jestli to nefunguje jenom mně, nebo to ještě neběží.... mám sedavou práci a je tu nuda
mě by zajímalo jestli to nefunguje jenom mně, nebo to ještě neběží.... mám sedavou práci a je tu nuda
Nejede, při nahrávání mapy to vyhodí chybu že je v zoně chyba a mám to zkusit znovu. Jednou sem tam měl psáno že mám kontaktovat tech. podporu. Škoda, zrovna venku prší, vzal sem si dovolenou a počem nic... Osud. snad brzo napravíte chybu.
Mám ten samý problém, stále mi nejde načíst mapu, mám to zkusit znovu, ale stále nefunguje. Hold se nějak údržba nepovedla. Chybička se vloudila.
je 10 a nic
sem si musel z dlouhé chvílé nainstalovat staré dobré Settlers III :P
Mě osobně ta údržba a její načasování ani nevadí, spíše to co se pak stane když se přihlásím do hry, tedy po ukončení té údržby.
Protože já osobně si diamanty nekupuju a když je mám tak je investuji hodně opatrně a to jen do zlatých dolů. A díky této poslední údržbě jsem stratil minimálně, pro mne dost důležitých, cca 150 diamantů. Což mne docela štve, ale celkově by se zde měl někdo pořádně zamyslet nad tím, proč se děje taková paseka na účtech a to bez kompenzace
Tak stále se nedostanu na ostrov,pořád,že je chyba v zoně
ja im vypisujem od rana ! žiadna odpoved !!! moji priatelia sa prihlasia bez problemov,dokonca aj cez moj pc,ip adresu,a ja furt ništ !!! keby sa aspon vyjadrili ,že sorry taka a taka chyba ,vtedy a vtedy to bude opravene,ale nič !!! trocha slušnosti by im nezaškodilo !!!