Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Cechovní dobrodružství

Monde
    Kouzelnictví

Cechovní dobrodružství

Ahoj, napadlo mě že by nebylo špatné mít cechovní dobrodružství jako v jiných online hrách jsou grand bosové ( bosové na které je třeba např. 60 lidí ) tak i tady by nebylo špatné aby něco takového bylo.
    Spřístupnění by bylo třeba 1x za 14 dní a dobrodružství by bylo aktivní pro všechny členy cechu nebo početně omezené např 30 členů.
    obtížnost a odměna by samozřejmě měli být nastavené ke 30 členům.
    Kladně by to působilo na stmelení cechu pomohlo by to zvýšit úroven hráčům v cechu.

Jsem zvědav na vaše názory

Monde
    Kouzelnictví
    spatny napad to neni ale nevim jak bys to chtel skloubit s tim ze dost casto je v cech ukolu zajit 1 ci vice dobrodruzstvi

Ravise's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Mě se to docela líbí... buď aby ho dostali všichni 26+ (ale to by se muselo dobře vyvážit - aby to bylo zajímavé i pro 50. úrovně, ale "splnitelné" pro 26.) nebo něco podobného jako krizové úkoly - kdo by chtěl by se přidal a podle toho by se spočítala obtížnost.

Určitě i můj návrh má nějaké mouchy, dejte vědět. R
    Povídky z Globalu | Jak se správně ptát | Člen ex-[Sir]

Odešel IRL dne 8. 10. 2015

Reply to Thread