Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9

Thread: nefunkční lesníci tvrdého dřeva

Monde
    Kouzelnictví

nefunkční lesníci tvrdého dřeva

Dnes mi najednou z ničeho nic přestala fungovat většina lesníků. V přehledu ekonomiky je u nich nula, jako že nepracujou. když kliknu na jednotlivé budovy, tak je tam zobrazeno že pracujou, ale ukazatel se neposouvá. nic neprodukují a je tam napsáno, že čas produkce není k dispozici. Prosím o urychlenou pomoc. přicházím o lesy.

Děkuji. Warlord

Monde
    Kouzelnictví
    Tak už se to spravilo samo. Nechápu. Co se stalo?

Monde
    Kouzelnictví
    +0 je fajn

je to nejvetsi cislo co muzes u lesniku dokazat,gratulka
    Last edited by Galaxitus; 21.08.13 at 17:57.

Monde
    Kouzelnictví
    0 se stava tehdy pokud nemaji co obnovit -> tvuj ostrov ma zrejme nadrpodukci doplneni lesu vuci jeho konzumaci..

Monde
    Kouzelnictví
    Toto jsem hlásil na podporu již v červnu,tohle mi odepsali:

Jelikož se tento problém objevil po poslední údržbě, nahlásili jsme ho technickému oddělení. Technici spolu s vývojáři pracují na řešení tohoto problému a doufáme, že řešení poskytnou čím dříve. Jakmile se vývojáři na nás obrátí, budeme Vás kontaktovat, nebo řešení bude zveřejněno na fóru.

Former Community Team member BB_Kahsi's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Lesníci ukazují 0, když už nemají co dělat. To znamená, že je lesníků více, než dřevorubců, zasadí všechny stromy a pak musí čekat na dřevorubce.

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by BB_Kahsi View Post
    Lesníci ukazují 0, když už nemají co dělat. To znamená, že je lesníků více, než dřevorubců, zasadí všechny stromy a pak musí čekat na dřevorubce.
    No, tak toto rozhodne neni ten pripad. Mam hodne stromu, ktere nejsou plne. A lesnici se flakaj...
    mimochodem dneska zase...

Monde
    Kouzelnictví
    Ahoj, po posledním megaupdatu mám vykácené lesy. Nevím, jestli to s tím souvisí, nebo mi to opravdu stihli vykácet, ale dost mě to zarazilo. Pořád jsem čekal, až se načtou a nic. Předtim jsem je měl plné, ale udělal jsem pár (málo) upgradů jak lesníků tak dřevorubců. Stalo se to už někomu takhle přes noc (a den)?

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by h4nek View Post
    Ahoj, po posledním megaupdatu mám vykácené lesy. Nevím, jestli to s tím souvisí, nebo mi to opravdu stihli vykácet, ale dost mě to zarazilo. Pořád jsem čekal, až se načtou a nic. Předtim jsem je měl plné, ale udělal jsem pár (málo) upgradů jak lesníků tak dřevorubců. Stalo se to už někomu takhle přes noc (a den)?
    Taky jsem měl saharu bez větvičky. Po odpoledním update mám semtam nějakou větévku zpět, ale i tak to u mne vypadá jak po orkánu Kyril...

Reply to Thread