zdravím , po dnešní údržbě se mi při vyslání z adv na domovský ostrov ztratilo 7 generálů a nejsem jediná, pravděpodobně udržba spolu s opuštěním bety dala vzniknou sérii dívných závad
zdravím , po dnešní údržbě se mi při vyslání z adv na domovský ostrov ztratilo 7 generálů a nejsem jediná, pravděpodobně udržba spolu s opuštěním bety dala vzniknou sérii dívných závad
Last edited by Casiopea; 21.08.13 at 06:48.
toi samé 2 chybí
Chci se zeptat zda někdo ty aktualizace vůbec kontroluje. Generálové i z armádou odejdou z adventury nebo domácího ostrova a nejsou. Mohl by se někdo aspoň ozvat a vysvětlit kdy se to opraví, je to dost závažná chyba. Pokud se ty aktualizace a údržby netestují tak by nemuseli všichni chrápat a mohla by tu být nějaká služba co bude online okamžitě a podá nějaké vysvětlení a začne chyby řešit.
další vylepšení k nočemu. Doporučoval bych aktualizace testovat někde jinde a ne na hráčích
Také mi chybí 2 generálové + armáda.
Tak tak i mně chybí generál + armáda :-(
Jsem na tom stejně, :-(
Ještě trochu OT: co se děje při údržbě, běží herní čas nebo se přerušuje?
Last edited by zdenekold; 21.08.13 at 07:02.
Přetočte zpátky na betu, ta fungovala lépe.
Velmistr Řádu Zlatého Klíče (ZK)
Tak jsem v tom taky,
Z bohatým Brát se nevrátil zpět Veterán, 222Koní, 1Sol a 2Rec
Potřeboval jsem rano udělat posledni dva utoky u statečného krejčího, místo toho šli generálové s armádou do neznáma, doufám, že se celá věc opraví dříve než mě doběhne čas -zbývá m 6,5 dne Děkuji