Ztraceno 6 generálů, z toho jeden veterán a jeden zkušený. Dokončil jsem dobrodružství, ale nevrátili se na ostrov. S nimi zmizela i nějaká armáda (200 kušníků, 105 dělostřelců, 137 eliťáků, 90 vojáků, 152 kavalerie a nějakej zbytek rekrutů a luků).
Ztraceno 6 generálů, z toho jeden veterán a jeden zkušený. Dokončil jsem dobrodružství, ale nevrátili se na ostrov. S nimi zmizela i nějaká armáda (200 kušníků, 105 dělostřelců, 137 eliťáků, 90 vojáků, 152 kavalerie a nějakej zbytek rekrutů a luků).
Asi vstretili okupační vojska. :-/
tak tohle je wipe,nikdo ti nepomuze
tak jsem bez generala a koukam ze je celkem bezna zalezitost. Delam dobrodruzo Zradci a ztratil se mi general i s 200 rekrutama, asi vzali do zajecich.
No nic je to par hodin, tak si to treba jeste rozmysli a vrati se
No asi dejte vedet vsem at nic nezacinaj. Rozjel sem dobroruzstvi 2 s army jeli zpet 1 s army tam a sou fuc všichni no koukam nejsem sam. Takze 3G s army v riti a dobrodruzstvi bude taky v riti asi bez nahrady pocitam. No hezkej pocin ostre verze jojo mooc hezky.
Jak vidím tak se neustále vyjadřují jen hráči nějaké vysvětlení na foru od BB se zřejmě nedočkáme. Chtějí ho přece jen hráči a na ty se asi kašle
AKTUALIZACE: Zdá se, že je problém s armádou na dobrodružství. Doporučuji nikam neposílat. Až bude více informací (kdy se to opraví, jak se tomu vyhnout), dodám je.
Hodně zábavy přeje,
BB_Kahsi
------------------------------------------------------------------------
hlavně to popřání dobré zábavy je jak dát utopencovi vodu. Spíš by všechny zajímalo kdy se to opraví a jaká bude náhrada.
Jejda, tak teďkom jsem zjistil že můj generál i s armádou dezertoval neznámo kam . To, že se mi z boje nevrací vojáci beru, hold jsou to jen čísla, ale že už i generál veme do zaječích to fakt smutné, chjo snad to opraví brzy a navrátí ztracené hochy spět svým rodinám.
Poslal jsem generála z dobr. Bohatým brát domů. tam došel. naložil jsem mu 200 vojáků a vyslal zpět a už nedorazil. doma neni a v dobr. taky ne