Zdravim,
ono pořád platí že "Zkaženýho Viktora" pod 50 vojáku musejí splnit všichni zúčastnění dobrodružství?
to tak má být? ...mě to připadá nelogické... to bych to taky nemusel dokončit nikdy, když se nikomu nebude chtít...
Zdravim,
ono pořád platí že "Zkaženýho Viktora" pod 50 vojáku musejí splnit všichni zúčastnění dobrodružství?
to tak má být? ...mě to připadá nelogické... to bych to taky nemusel dokončit nikdy, když se nikomu nebude chtít...
Ano plati to, najlepsie sa dohodnut a plnit to vsetci traja..., nie je to problem.
Právě včera jsme to splnili. Ale až na potřetí :-)
aha... dobře no, asi si to teda dám sám... ale minimálně to, že to neni napsané v úkolu, že to musí splnit všichni, je podle mě celkem velká chyba...
tak díky za info
Uz to nekdo udelal ?
Poradite ?
Je lepsi na to jit sam, nebo si nekoho prizvat ? Pak tech 50 plati pro vsechny nebo jen pro me.
Dik za radu, lepe i za navod.
udelej to sam a nekoho prizvi jen na LS mas pak celkem i jistotu ze vic jak 50 jich neztratis
Ahoj, počítá se to jako součet ztrát všech hráčů na dobrodružství. To znamená, že je potřeba se domluvit se všemi, co to dobrodružství dělají, nebo to odjet sólo.
BB_Kahsi
Dik za info.
Uz jsem dostal i navod, tak pro ostatni.
http://forum.thesettlersonline.com/t...l=1#post216103