Dobry den,
vcera dopoledne jsem si dal vyrabet knihu - svazek.
Od te doby jsem se do hry neprihlasil az dnes vecer, a pise mi to jeste 5 h 46 min, takze cas vyroby cca 36 hod.
A u pruzkumnika, tam byl taky cas navysen.
Berustrutnov
Dobry den,
vcera dopoledne jsem si dal vyrabet knihu - svazek.
Od te doby jsem se do hry neprihlasil az dnes vecer, a pise mi to jeste 5 h 46 min, takze cas vyroby cca 36 hod.
A u pruzkumnika, tam byl taky cas navysen.
Berustrutnov
Last edited by BerusTrutnov; 28.07.13 at 19:07.
No zrovna jsem zjistil, že ty časy nesedi. Včera o půlnoci jsem zadal vyrobu...hlási mi to,že za 12 hodin to bude vyrobený...a dopoledne v 10:45, mi to ukazuje ještě výrobu na 5 hodin....to nesedí..teda pokuď nebyla odstávka serveru
Ahoj, doporučuji se podívat do domu starosty, záložka sbírky. Bude tam jedna nevybraná.
ne, myslím knihařství....o půlnoci jsem dal zadat výrobu, co měla trvat 12 hodin...dnes kolem 11:00 jsem tam dal bonus lepidlo...a ještě teď mi zbývá 24 minut do konce výroby....to moc nesedí. Bez bonusu jsem měl mít už v poledne výrobený rukopis....
Ano, ale nevybraná sbírka způsobuje podělání knihařství.
Toto s knihami a starostou je chyba hry. Kdo hraje na testu, tak ví, že už je opravena, jenom se čeká, až přijde na live servery.
Vyzvednutím sbírky se dá obejít.
)) Bohužel jsem taky na to přišel pozdě a bonus pryskyřice běžel pořád, takže hlavně, že se to vý a ti co nepročítaj forum, tak jejich smůla)))
Dobrý den,
již znova se mně zastavila knihovna, čas jde dolu a zase nahoru a není ukončení. Takle již to jde několik dní.
Váša