Vítejte!
Toto vlákno bylo založeno jako reakce na neaktivitu hráče Vicodine, který tvořil návody pro veterána. Je určeno hráčům od levelu 41 (návody vyžadují elitní vojáky), kteří vlastní veterána. Nejsou použiti kanonýři, které jde cvičit až od levelu 48.
Návody jsou určeny pro zkušenější dobrodruhy, proto zde nebudu uvádět úplné základy, jež najdete u SeFFa. Návody jsou založeny na návodech nejrůznějších hráčů z anglického fóra. Naleznete v nich také vliv již zmíněného SeFFa, podle jehož návodů jsem začínala a tímto mu děkuji.
Bloky: Všechny bloky jsem vyzkoušela, běžně je dělám a fungují. Mějte na paměti, že pokud se rozhodnete dělat blok, berete na sebe riziko, že nevyjde. U bloku je totiž VŽDY šance, že se nepovede. Pokud není uvedeno jinak, druhého a další generály byste měli vyslat vždy v momentě, kdy se předchozí generál objeví vedle svého stanu. Mezi generály je tedy prodleva 3-5 vteřin.
Jednotky: U každého dobrodružství bude uveden maximimální počet ztracených jednotek. I přesto se toto číslo může mírně lišit. Ani já, ani simulátor nejsme vševědoucí. Doporučuji si každý útok zkontrolovat předem v simulátoru. Je možné, že uvedená kombinace jednotek NENÍ vždy nejlevnější. U každého útoku jsou v závorce uvedeny minimální, průměrné a maximální ztráty např.: (0-4-10).
Poděkování patří všem mým přátelům z cechu Exile za pomoc a rady!
Upozornění na chyby a konstruktivní kritiku uvítám.
Dobrodružství pro jednoho hráče:
Čarodějnice z močálu (2 dny/5663 XP)
Ostrov pirátů (2 dny/2752 XP)
Staří přátelé (2 dny/6810 XP)
Zrádci (2 dny/8710 XP)
Dobrodružství pro dva hráče:
Seveřani (8 dní/27530 XP)