Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Vesnicankill

Monde
    Kouzelnictví

Vesnicankill

Dobry den,v knize ukolu se mi neodemkl úkol-jednotky bojujici na dalku-DLOUHE LUKY.Prosim o radu. diky

MOD_Gryphem's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by vesnicankill View Post
    Dobry den,v knize ukolu se mi neodemkl úkol-jednotky bojujici na dalku-DLOUHE LUKY.Prosim o radu. diky
    Některé úkoly jsou propojeny. Je možné, že se vám neobjevil z důvodu, že jste nesplnil jiný úkol. Zkuste splnit všechny ostatní úkoly a měl by se vám otevřít (samozřejmě předpokládám, že máte požadovaný level).

Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by MOD_Gryphem View Post
    Některé úkoly jsou propojeny. Je možné, že se vám neobjevil z důvodu, že jste nesplnil jiný úkol. Zkuste splnit všechny ostatní úkoly a měl by se vám otevřít (samozřejmě předpokládám, že máte požadovaný level).
    Já nevím jestli se smát nebo brečet, když moderátor, člověk ke kterému se vzhlíží s důvěrou a autoritou odpoví, že má zkusit splnit jiné úkoly, když se hráč zeptá na "Dlouhé luky". Každý přece ví, že "Dlouhé luky" jsou chyba ve hře a zatím splnit nejdou.

MOD_Gryphem's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by A_T_F View Post
    Já nevím jestli se smát nebo brečet, když moderátor, člověk ke kterému se vzhlíží s důvěrou a autoritou odpoví, že má zkusit splnit jiné úkoly, když se hráč zeptá na "Dlouhé luky". Každý přece ví, že "Dlouhé luky" jsou chyba ve hře a zatím splnit nejdou.
    Pravdu máš. Akorát jsem si to neuvědomil, protože některým tento úkol nevisí a mají ho splněný. A předpokládal jsem, že když naposledy opravovali úkoly, tak opravili i tento... Omlouvám se za mystifikaci.

Je to chyba. Musíte počkat než to vývojáři opraví.

Reply to Thread