Dobrý den, mám problém s načtením hry. Domovskou stránku to načte, ale po napsání přihlašovacích údajů a zmáčnkutí hrát teď, mi to napíše že to mám skusit znova. Ani tak to nejde. Není náhodou ještě prodloužená odstávka nebo tak něco?
Dobrý den, mám problém s načtením hry. Domovskou stránku to načte, ale po napsání přihlašovacích údajů a zmáčnkutí hrát teď, mi to napíše že to mám skusit znova. Ani tak to nejde. Není náhodou ještě prodloužená odstávka nebo tak něco?
stačí si přečíst titulní stranu, plánovaná odstávka od 6:00 do 9:00 pro ukončení balonkového eventu, odstávka začala později než se plánovalo, je 9:15 takže předpokládám že se posune i čas startu serverů
Už od včera se nemůžu přihlásit. Dokonce nerozkliknu v nejčastějších dotazech ani ten svůj. To je že po přihlášení se objeví prázdná stránka.
Moc nechápu předchozí příspěvek. Buď se nejde přihlásit na fórum a vidět nejčastější dotazy a tím pádem ani nejde napsat ten příspěvek. Nebo druhá možnost, jde, ale tím pádem se jde přihlásit na fórum. Jak přesně jste to myslel?
BB_Kahsi
mam problém s naskocenim hry normalne se prihlasim zadam heslo vse v poho pak dam HRAT NY naskoci tam bila obrazovka s načítacím ruhem sekne se ve cvrtce a dal nejede když se odhlasim a dam to samy je tam furt ta cvrtka poradite co stim dekuji HROCH00