Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Mizejici kosiky(bonusy)

Monde
    Kouzelnictví

Mizejici kosiky(bonusy)

jiz po nekolikaty se me stalo,ze kamosovi bufuju budovy kosikama a budova bonus nedostane... a jsem si 100% jistej,ze jsem bufnul vsechno,navic to kosik odebralo,refresh nepomuze,kosik je zkratka pryc a bonus nikde

stejne tak jich poslu 3x 10 postou a dojde jich jen 2x 10...tech 10 se nekde ztratilo

SipkovejRuza
    Guest
    Quote Originally Posted by Alfajk View Post
    jiz po nekolikaty se me stalo,ze kamosovi bufuju budovy kosikama a budova bonus nedostane... a jsem si 100% jistej,ze jsem bufnul vsechno,navic to kosik odebralo,refresh nepomuze,kosik je zkratka pryc a bonus nikde

stejne tak jich poslu 3x 10 postou a dojde jich jen 2x 10...tech 10 se nekde ztratilo
    pokud se ztratí buff při pokládání, tak na to dobře reaguje podpora

a ztrátu při výměně jsem tedy ještě nezažil, ale to také může podpora prověřit

Monde
    Kouzelnictví
    aha,me nenapadlo ze by tohleto resili,az se to stane priste,hned pisu...potrebuju si pamatovat presny pocty kosiku,nebo to maji nekde oni ulozeny a samy budou vedet kolik vratit?

Monde
    Kouzelnictví
    To se mi stává celkem pravidelně, že člověk někoho buffne a půlka se nechytne a zmizi v nenávratnu.
    Dohadovat se se supportem, na to opravdu nemám čas ani náladu.

Reply to Thread