Co se stane? Myslím, že ve hře vůbec nic. Maximálně si v BlueByte bouchnou šampaňské.
Co se stane? Myslím, že ve hře vůbec nic. Maximálně si v BlueByte bouchnou šampaňské.
Co se stane??budou tak stedri ze kazdy dostane 5000 diamantu/dul na nekonecno medi/10000 minci
Bude toho mnohem víc, uvidíte už brzy.
Pokud vložíte SN/CD-key (nebo co bylo v te době? Diskette-key?) ze hry The Settlers 1, dostanete Veterána a úžasnou Rezidenci )
Mě by se líbila nějaká dekorativní stavba připomínající tohle výročí.
Konečně přikoupí servery a hra přestane ve špičce lagovat....ne počkat, to bude až 30.té výročí....
Velmistr Řádu Zlatého Klíče (ZK)
waph - to by mi naštvalo, mám originálky od settlers2 dále.
Bylo by fajn mít možnost skinu na nějakou stavbu z původních verzí. Dřevorubce, lesníky, pily, strážnice, místo některých osadníků oslík a další variace. Také by nebylo od věci mít možnost vlastního avatara, někoho podobného z dvojky.
Diamanty prosím ne, ty si můžu koupit. Něco sentimentálního pro oživení, někteří z hráčů hráli settlers už od jedničky a není to pro ně prehistorie :-)
Kuba
Tak ja budu spokojeny se vsim co dostaneme Ale moc by me BB potesili s novym mensim ostrovem, ktery by se dal zkolonizovat Uz tak nekteri hraci nemaji volne stavebni misto na domacim ostrove, takze myslim, ze by dalsim ostrovem, BB, vysli vstric vsem hracum
Nový ostrov by byl skvělý :-) Abychom nemuseli bourat, až přijdou nové baráčky. A nějaká pěkná dekorační stavba by také nebyla marná