Balónky dostanete i jako +slot když splníte jakékoliv normální dobrodružství!
Já z BB dostal 50 balónků.
Balónky dostanete i jako +slot když splníte jakékoliv normální dobrodružství!
Já z BB dostal 50 balónků.
Autor vláken: Deník dobrodruha SeFFa, Černé obchody ve stoce, Co by se mělo udělat lépe a jak!
Zakladatel cechu: S-o-F
vi uz nekdo jak je to presne s tim Samanem? pro 26 lvl je to stejne jako treba pro 40 nebo to maj jednodussi?
Nějaké vouchery se tu již objevily ale není někde úplný seznam kde najít/hledat všechny vouchery????
Koukám, že asi někdo zase neumí překládat
viz Dokončete úkol Zlomení kouzla
ale podquest je jen "ničení kouzla"
co s tím? :-D
Event - 1. část kvalifikace - vše je trochu jinak - DŮLEŽITÉ!
Prve kolo bolo ako kvalifikacne nazvane trosku nestastne. Jedna sa hlavne o zistenie sily serverov, aby na jeho zaklade mohli vytvorit skupiny serverov, ktore budu hrat spolu, aby dokazali vybalancovat rozvinutost a tym padom schopnost ekonomik plnit zadanu sutaz.
Ide hlavne o to aby aj mladsie servery dostali moznost zabojovat o to, mat prvy splnene vsetky tri hranice. Ako sme videli v Konci sveta proti najstarsim serverom sami nemame sancu.
Do druheho kola pojdu VSETKY servery, takze nie sme momentalne povinni splnit tu kvotu 100%. Ono to ani viac menej nie je v nasich silach, dokazat to za 4 dni.
Preto si baloniky SETRITE na druhe kolo a odovzdavajte iba tolko, kolko po vas pozaduju ulohy.
Toto treba plnit, aby sme im v ramci prveho kola zaroven pomohli otestovat co najviac uloh. - právě mi potvrdil Kahsi, že žádné balonky vyrobené během prvního kola (ve skladišti ani ve hvězdě) se ve druhém kole nezapočítávají - proto balonky nevyrábějte a šetřete suroviny aby jste pak mohli ject jejich výrobu nonstop
Autor Paloz
aktualizace Spulik
Last edited by Spulik; 28.06.13 at 10:31.
teda ať se na mě nikdo nezlobí ale ví vlastně měkdo jak to tedy je ? psalo se že všechny balonky z prvního kola máme poslat a nic nenechat protože se nebudou do druhého kola počítat, ty tady zase píšeš že máme poslat jen ty balonky které chtějí úkoly, to je vážně jak v kocourkově, to tu opravdu nikdy nikdo nemůže dát jednu a jedinou platnou odpověď, nač tedy luxujeme sklady pokud je to zbytečně, prosím nějakého kompetentního moda nebo admina o uvedení na pravou míru
v prvním kole nemá smysl je posílat jelikož z toho nic mít nebudeme - do druhého kola postupují všichni automaticky. Původně se mělo za to, že balonky které zůstanou ve skladišti a hvězdě jdou použít ve druhém kole - bohužel, ale i toto neplatí a jakékoli balonky z prvního kola se ve druhém NEzapočítávají.
Proto pokud chcete ve druhém kole co nejvíce pomoci tak balonky ted vůbec nevyrábějte a šetřete na ně suroviny aby jste ve druhém kole mohli rozjet jejich výrobu na plno
Last edited by Spulik; 28.06.13 at 10:29.
v jedny veci souhlasim se Spulikem je to naprosto nerealny dat behem 4 dnu 100% s tim poctem jaky je potreba na 100% nekdo tezce prestrelit