Tak jestli je "odměna" toto dobrodružství, tak mě sklamali, na test serveru jsem jedno rozjel a ztráty po 3 dnech jsou 6k a jsem v půlce
Tak jestli je "odměna" toto dobrodružství, tak mě sklamali, na test serveru jsem jedno rozjel a ztráty po 3 dnech jsou 6k a jsem v půlce
Odmění dlouhodobé hráče za věrnost. Všichni, kteří začali hrát v roce 2012, dostanou 10000 diamantů, 10000 mincí, 10000 exo papíru a 10000 titanových tiskařských.
Jj, já zase takové očekávání nemám, stačí si vzpomenout na poslední krizovku, jaké to budou odměny za splnění a většina hráčů byla zklamaná. No, snad se k narozkám postaví čelem a překvapí.....a možná přijde i kouzelník.
Mne by stacil novy ostrov na kolonizovanie s .
Myslím, že zprovozní PVP.
ja by som prijal dake hromadne dobrodruzstvo aspon tak pre 10 hracov , ze by cely cech sa musel na nom podielat a spolupracovat
Zruší status =BETA=, odmění stálé a aktivní hráče aspon 5000 diamanty a nějakými speciálními bonusy.
A potěšilo by dobrodružství, na nějakém retro ostrově podle nějaké mapky S 2.
pvp to doufám nebude na to jsou jiné hry , ale pár tisíc diamantů by se šiklo ,nic je to nestojí jen pár úderů do klávesnice a nám to udělá radost ,obzvláště těm co do toho už pěkných pár stokurun vrazilo SETTLERŮM ZDAR
Ja bych taky bral nejaky ostruvek na kolonizovani,mam svuj ostrov total zastavenej,nemam uz zadny misto,a kdyby k tomu byla budova pristavu,aspon 2 rybarsky lode a obchodni lod na obchodovani s prateli,nemelo by to chybu.Tem co budou namitat,ze je to zbytecny,kdyz je otevreny trh,mam na mysli obchodni lod ze starych settleru,zadas si zadane zbozi a cenu,za kolik a pak ji pustis automaticky jezdit a obchodovat,napr.potrebuju zeleznou rudu,zadam si 50k mnozstvi a cenu napr.50 minci a vecer to mam ve skladu.Dale kdyby byla valecna galera,jako maji pirati v adventure Ostrov piratu,s tim by se dali delat veci,treba namorni dobrodruzstvi,nalodis vojsko a budes dobyvat piratske lode,i jako dekorace by to bylo pekny,nezabralo by to misto.
Já chci rozšíření v podobě nového ostrova na kolonizaci, vždyť o tom přeci settleři jsou :P