no mě napadly dvě věci
1. zlevní se nákup diamantu místo bonusu 100% bude 150%
2- nebo bude nějaká akcička jak bylo na velikonoce
no mě napadly dvě věci
1. zlevní se nákup diamantu místo bonusu 100% bude 150%
2- nebo bude nějaká akcička jak bylo na velikonoce
hmm nový ostrov ano nebo rozšířit stávající vysuté zahrady jsou sice pěkné, ale bohužel je není už kam dát
Je to jednoduché.Žádné herní změny nebudou,ani ostrov.Bude to pohádkové dobrodružství viz http://forum.thesettlersonline.cz/th...%C5%99sk%C3%BDa pak nějaké dárky.Nečekejte změnu ve hře nijak zásadní.
tak hezký by byl nějaký mini-eventík. Něco jako byly krizové úkoly. A jako dílčí odměny by byly nějaké opravdu zajímavé odměny. Třeba budovy silo - vodní mlýn - recyklátor - klášter .... A klidně i dekorační budovy připomínající starší díly settlerů, jak tu už někdo psal.
Já bych řekl, že bude nějaký řetězec úkolů nějak související s oslavami a možná ještě nějaké speciální dobrodružství, získatelné jen během události.
Level: 38 ; Cech: Settlers - aktivni [Sett] ; Populace: 1450 ; Sektory: 9 ; Celková obtížnost splněných dobrodružství: 78 (Splněno: 24)
Taky by se hodila třeba nějaká speciální rezidence pro 1000 lidiček... :-)
Dáme si do nosu zalejem to dobrým mokem někdo zapěje libou píseň a holky zatrsaj po stolech a bude nám hej a když budete hodný bude i ohňostroj
Já to vidím, na nějaký eventík, který přinese příjemný bonus při splnění (nebo, že bychom využili dárky?)....
pokud myslis ty darky co mas ve skladu jako ikonku tak to jsi o pul roku mimo ale nejakej hezkej darecek by nebyl spatnej
Ja si myslím že nám dajú symbolických 20 drahokamov.