Tak mě napadlo, že než zrychlenýho generála by to chtělo opak, generála, co místo boje spíš zdržoval a hezky by s ním šly dělat bloky :-)
Tak mě napadlo, že než zrychlenýho generála by to chtělo opak, generála, co místo boje spíš zdržoval a hezky by s ním šly dělat bloky :-)
for dirac: od čeho si myslíš že jsou normální generálové? normální má boj 1 kolo 40s a zkušený či veterán 1 kolo 20s.
pak už je to na hráči aby zvolil druhy jednotek pro co nejdelší čas boje bloku.
edit:
díky Zergous normální generál má 20s a zkušený generál, veterán a generálmajor mají 10s
Last edited by sarie; 27.11.13 at 07:41.
Ono by se pak taky mohlo stát, že by to bylo zabudované do vývojového stromu tak, že pokud budeš chtít zlepšovat geenrála, tak chtě nechtě by jsi musel investovat body i do tohoto zpomalení - takže není o co stát. A jak píše sarie, již teď jsou možnosti, jak to vyřešit
By mi stačilo pár generálů, který by měl hodně moc životů a přitom pořád minimální útok. Těmi by šlo zablokovat několik táborů, co teď nejde :-)
Pochop jednu základní věc, bloky NEJSOU nijak vývojářema podporovány. To že jdou dělat a hráči je používají je něco, s čím v plánech nepočítali a nijak nám to usnadňovat nebudou :-). Stačí se podívat na mapy krejčíků a je jasné, že se spíše snaží o přesný opak. Takže na nějaké pomalejší generály zapomeň.