Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9

Thread: Pomala odezva po kliknuti

  1. #1

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    46
    Monde
    Kouzelnictví

    Pomala odezva po kliknuti

    ptal jsem se na globalu a snad to neni jen muj problem,ale mam hrozne pomalou odezvu na klik,ja kliknu a ono se to provede o 15-20 sekund pozdeji,treba kdyz davam talire ryb/kosiky na kamosovu budovu tak to trva hrozne dlouho,nez se to provede

    pouzivam nejnovejsi firefox a internet mam v poradku,stejne je to temer nehratelny...co s tim ?

  2. #2
    lukas84cz's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    98
    Monde
    Kouzelnictví
    Nemůže to být počítačem? Mám starší notebook a na něm je to také nehratelné a procesor nestíhá. Na stolním PC jde vše v pořádku.

  3. #3
    ex_MOD_Leonell's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    271
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Alfajk View Post
    ptal jsem se na globalu a snad to neni jen muj problem,ale mam hrozne pomalou odezvu na klik,ja kliknu a ono se to provede o 15-20 sekund pozdeji,treba kdyz davam talire ryb/kosiky na kamosovu budovu tak to trva hrozne dlouho,nez se to provede

    pouzivam nejnovejsi firefox a internet mam v poradku,stejne je to temer nehratelny...co s tim ?
    Hra v počítači je klient, který vše musí vykomunikovat se serverem.
    Zkus si trasování na server a porovnej časy a odezvy na trase.

    V určitých hodinách hra dost laguje, ale 15-20 sekund na bonus jsem ještě neměl ...

  4. #4
    Ing-Smoula's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Nemecko
    Posts
    280
    Monde
    Kouzelnictví
    max 5-10 sekund vzdy ten prvni jde pomalu ale pokud zacinas klikat jede to postupne

  5. #5

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    46
    Monde
    Kouzelnictví
    mam 2 pocitace,jeden starsi,druhej novej a na obouch to jede takhle mizerne,jeden winXP druhej win7,oba firefox,a oba bida...nejvic me to vadi treba v obchodu,snazim se chytnout nabidku od kamose ale na "refresh" jde kliknout snad jednou za minutu...a mezi tim je nabidky pryc

  6. #6

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    2
    Monde
    Kouzelnictví
    Všem coto nejede plynule bych doporučil Explorer 64bit verzi...mám slabý notebook a na Mozille to byla tragédie...nedalo se ani zoomovat s google chromem to bylo lepší ale furt nic moc a tak mě napadl explorer i když ho nemám rád a na něm to je super i do hry mě to hodí mnohem rychlejc.Zkuste a napište.Zajímalo bymě jestly to je jen u mě nebo i u ostatních.

  7. #7

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    287
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by Alfajk View Post
    mam 2 pocitace,jeden starsi,druhej novej a na obouch to jede takhle mizerne,jeden winXP druhej win7,oba firefox,a oba bida...nejvic me to vadi treba v obchodu,snazim se chytnout nabidku od kamose ale na "refresh" jde kliknout snad jednou za minutu...a mezi tim je nabidky pryc
    tak proc to davate pres trh? si to posilejte primo ne a mas jistotu ze ti to nikdo nevyfoukne

  8. #8

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    46
    Monde
    Kouzelnictví
    primo to jde,jen kdyz jses "pritel" dyl nez 24 hodin,ne ? tak kdyz nekoho potkam na chatu a chci neco tradnout,tak se to obcas neda...

  9. #9
    lukas84cz's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    98
    Monde
    Kouzelnictví
    Zkoušel jsem IE, Mozillu i chrom. explorer jsem používal dříve,, hra šlapala celkem dobře, mozilla je docela zasekaná, hlavně při načítání. U Chromu je zase slyšet zpožděně zvuk, nějaký záseky tam jsou taky ale načítání je rychlé... Na IE už se moc nepamatuji tak zkusím přesedlat opět na IE

Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Společnost Ubisoft používá za účelem poskytnutí nejlepších zkušeností ze svých webových stránek soubory Ubisoft-Cookies. Pokračováním používání tohoto webu vyjadřujete souhlas s použitím souborů cookie. Další informace naleznete v našich zásadách ochrany soukromí.