Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: Chyba v denním ukolu Drahocené džbány

Monde
    Kouzelnictví

Chyba v denním úkolu Drahocené džbány

Již několik dní mám úkol drahocenné džbány (natěžit 100 mědi). Mám 6 dolů a bylo mi tedy divné, proč se neplní.
    Mám ovšem i velkou produkci měděných produktů, takže spotřeba je taktéž značná. A to je problém, jak dojde settler ze slévárny pro další rudu na výrobu, odečte se počet z úkolu.

Přikládám několik obrázků.

Stav před příchodem slévače pro rudu:

Stav po:

Ještě maličká ukázka produkce (úkol mám sice dlouho, ale některé doly metím došly, toto je současná produkce - měl bych to tedy splnit)
    Last edited by Luvi; 06.06.13 at 21:42.

Monde
    Kouzelnictví
    tohle není chyba,stačí zastavit na chvilku tavírny mědi a úkol máš za pár minut splněný,pak je zase spustíš.
    v čem vidíš chybu a problém?

Monde
    Kouzelnictví
    Lepší bude dát tu měď nevýhodně na tržiště a pak to zrušit; tohle se do takového úkolu taky přičte.
    Level: 38 ; Cech: Settlers - aktivni [Sett] ; Populace: 1450 ; Sektory: 9 ; Celková obtížnost splněných dobrodružství: 78 (Splněno: 24)

Monde
    Kouzelnictví
    Chyba je minimálně v popisu toho úkolu. Splněné to již mám, když jsme s Leonellem přišli, čím to je, byla to otázka pár minut. Nicméně se nemyslím, že takto byl původní záměr autorů...

ex_MOD_Leonell's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Chybu v tom vidím i já

Nechová se to stejně jako jiné úkoly na výrobu (získej) ....
    Pokud vyrábím víc měděné rudy než spotřebuji, tak se má ten úkol hned plnit.
    A ne aby spotřeba odebírala z úkolu.

Jak jsem už psal, nahlásil bych to.

Monde
    Kouzelnictví
    Ahojte,
    Mne uz ale dva tyzdne nejdu splnit ziadne denne ukoly. Aj ked sa progres bar vysplha do ciela, alebo jednoducho nezarata ked ho spravim.

SipkovejRuza
    Guest
    Quote Originally Posted by Rani View Post
    Ahojte,
    Mne uz ale dva tyzdne nejdu splnit ziadne denne ukoly. Aj ked sa progres bar vysplha do ciela, alebo jednoducho nezarata ked ho spravim.
    Pokud ti nejde splnit denní úkol už tak dlouho, tak proč s tím něco neděláš?
    To nechápu...

Monde
    Kouzelnictví
    Jsem na tom podobně..akorát že já už jsem splnila těch 100/100 mědi(když na to najedu piše to 100/100) a úkol se mi ne a ne udělat jako splněný..

Reply to Thread