Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Povodně

  1. #1

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    8
    Monde
    Kouzelnictví

    Povodně

    Ahoj všem a hlavně těm kompetentním.
    Včera jsem tak klikal u večerních zpráv a napadla mě jedna věc. Určitě všichni sledujete, nebo alespoň víte o současném problému č.1 v naší zemi a to o velké vodě. Postupně bude voda klesat, budou se ukazovat škody a bude potřeba jakákoli pomoc. Co takhle kdyby hra zaštítila nějakou smysluplnou sbírku a peníze z ní získané poskytla někam na alespoň malou pomoc? Věřím, že například akce DRAHOKAMY PROTI VODĚ by pomohlo. Snad každý by si koupil, vývojáře by to takřka nic nestálo a dalo by to něco jak hráčům, tak i poškozeným. Zamyslete se prosím nad tím. Díky.
    Diepold
    Last edited by Diepold; 30.10.14 at 08:11.

  2. #2

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    56
    Monde
    Kouzelnictví
    tato akce se dělat nebude protože tuto hru provozují němci a nemyslím, že by byli tak solidární. Další fakt je ten, že my v práci (Ostrava) jsme udělali sbírku mezi zaměstnanci nakoupíme věci na úklid a zavezeme to do nějaké vesnice přímo, než to posílat v penězích na konto, které se rozkrade (bohužel)

  3. #3
    Former Community Team member BB_Kahsi's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1,000
    Monde
    Kouzelnictví
    Kdo chce pomoct, může podpořit libovolnou sbírku na http://www.darujspravne.cz/ .

Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Společnost Ubisoft používá za účelem poskytnutí nejlepších zkušeností ze svých webových stránek soubory Ubisoft-Cookies. Pokračováním používání tohoto webu vyjadřujete souhlas s použitím souborů cookie. Další informace naleznete v našich zásadách ochrany soukromí.