Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Nemožnost zrušení cechovního úkolu

HanziCZek's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví

Nemožnost zrušení cechovního úkolu

Zdravím,
    již týden nám nefunguje odebírání cechovního úkolu. Vyvojáři to prý řeší, tak snad to bude do roka vyřešeno.
    Mám ale dotaz, zda-li jsem jedinný, nebo má někdo další takový problém?

Díky za odpovědi,
    HanziCZek, velitel cechu Night Watch

Monde
    Kouzelnictví
    Zdravim a pozdravuji, jsem ze stejneho cechu, a jen bych doplnil, ze nejde zrusit zadny ukol - jeden jsme horkotezko dokoncili, ale co jsme zatim zkouseli, nesly zrusit ani dalsi dva v poradi. nakonec se to vzdycky nejak podari dokoncit, ale kdyz vam padne dvakrat po sobe dokoncit piraty, tak to proste trva.

Jako jednotlivci v podstate nemame sanci na pomoc ze strany podpory, ale pokud by to byl rozsalejsi problem, treba se tim nekdo zacal zabyvat.

Monde
    Kouzelnictví
    Problém se zrušením úkolů cechu stále přetrvává.

ex_MOD_Leonell's Avatar
    Monde
    Kouzelnictví
    Quote Originally Posted by peal View Post
    Zdravim a pozdravuji, jsem ze stejneho cechu, a jen bych doplnil, ze nejde zrusit zadny ukol - jeden jsme horkotezko dokoncili, ale co jsme zatim zkouseli, nesly zrusit ani dalsi dva v poradi. nakonec se to vzdycky nejak podari dokoncit, ale kdyz vam padne dvakrat po sobe dokoncit piraty, tak to proste trva.
    Jako jednotlivci v podstate nemame sanci na pomoc ze strany podpory, ale pokud by to byl rozsalejsi problem, treba se tim nekdo zacal zabyvat.

Podpora pokud vím a mám informace od hráčů, kteří tam psali, tak přeposlala chybu vývojářům.
    Co víc může podpora udělat?
    Řeší věci, které může vyřešit a předává dál věci, které nejsou v jejich silách ...

Chyba se musí najít - příčina té chyby (ta skutečná) ...
    Přeprogramovat.
    Otestovat (zkuste se podívat na test server) ...
    ... a pak může být nasazena ...

Closed Thread