Zdravím všetkých settlerov,
mám tu pár nápadov ktoré by nám všetkým mohli uľahčiť hru....
1.Kasárne- pri výrobe jednotiek by sa výroba mohla zadávať po viacerých jednotkách alebo tam pridať loty ako na trhu. Dôvod - keď chcem dať vyrábať 2 000 jednotiek tak 2000/25 = 80 tzn. 80 krát musím zadať výrobu je to zdĺhavé a otravné !
2. Keď mi spadne dol a niesom online tak keď sa prihlásim mohol by ma čakať niaky výpis o tom čo mi všetko spadlo aby som to nemusel hľadať po celom ostrove.
3. Niaky lepší súpis budov ktoré mám postavené. Keď si pozerám produkciu a som v mínuse tak mi niaka budova chýba takže musím dostavať a spočítať si budovy. Prehľad v ekonomike je pre mňa neprehladný pretože sa to celkom zle počíta. Takže napr. tavírna železa - 5
4. Mať možnosť mať viacej kasární.
5. mám dosť plný ostrov ale chcel by som ešte kúpiť povolenia za drahokamy ale nemôžem pretože to je obmedzené - navrhujem zrušiť toto obmedzenie .... vy prichádzate o peniaze
6. Obsadzovať nové ostrovy rôznej veľkosti nech sú tam tábory a vodcovia podobne ako na domovskom. PVP - aby sme mohli bojovať hráč proti hráčovi alebo cech vs cech ... cech môže inému cechu vyhlásiť vojnu a bojovať o ostrovy !domovský ostrov by bol nedobitný!

Za vyjadrenie hráčov, moderátorov a členov BB Ďakujem.
S pozdravom Bujdo30