Při dobrodružství čarodejnice, jsem zabil všechny jednotky a generál se musel léčit. Použil jsem lékárničku a přesto se můj úkol Generál byl poražen - použij aspoň tento počet lékárniček: 1. ...... úkol se nesplnil
Při dobrodružství čarodejnice, jsem zabil všechny jednotky a generál se musel léčit. Použil jsem lékárničku a přesto se můj úkol Generál byl poražen - použij aspoň tento počet lékárniček: 1. ...... úkol se nesplnil
Takže mi lékárna bude vrácena zpět, abych mohl splnit úkol....???
Dobrý den,
nějak se mi přestává líbit plnění úkolů. Včera 23.2.2013 jsem splnil úkol - získat bonus od přítele na výrobnu. Ačkoliv byl použit bonus na několik budov, úkol se mi neukázal jako splněný a nedostal jsem za něj bonus. Dnes v nabídce čekající úkol - prodat aspoň 200 uhlí se opět neukáže, že je úkol splněn i přesto, že jsem pordal již 3x200 jednotek uhlí. Pokud to takhle půjde dál s hraním přestanu, neboť některé odměny jsou nedostupné. Utíkají m peníze a materiál, který se získává špatně. Za dnešek je to 50 ocel a 10 zlaťáků. To nemluvím o tom, že při prodeji uhlí jsem dal dost nízkou nabídku a kdo má pořád stavět nové doly. Používám Firefox nebo Google chrome.
Doufám, že to nějak vyřešíte, případně odškodníte.
Přeji klidný den. Ota
měl ten bonus být libovolný nebo přesně daný?
měl být na jednu nebo přesně danou budovu?
dal ti ho v době když jsi ten úkol měl již otevřený nebo dřív než si se lognul?
! čekající úkol se ti nesplní dokud nesplníš/nezrušíš denní ... to je normální !
prodejní úkoly dělej s přítelem ... tam a zpět a nic netratíš
abys byl odškodněn, tak to musíš poslat přes formulář podproy !!
ale myslím, že to jsem tii psal na nápovědě ...
Díky za radu. O tom, že se musím vypořádat nejdřív s denním úkolem, abych mohl dokončit čekající jsem nevěděl. Už si na to dám pozor.
A další chyba.....
dopoledne jsem zadal geologovi aby mi našel nové naleziště uhlí což trvá 4 hodiny..... zbývalo asi 24 minut do nálezu když jsem vypnul noťas a cca po půl hodině jsem ho znova zapnul a koukám že geolog nejen že nic nenašel i když by měl najít, ale sám znovu bez zadání příkazu začal hledat další 4 hodiny naleziště uhlí.....
upřímně mě to .... nebudu sprostej, ale potřebuji hledat další ložiska jiných surovin a ne trávit 8 hodin hledáním jednoho naleziště uhlí..... přicházím o suroviny a nepředpokládám, že mi to nahradíte....
Doposud jsem nedostal zpět ani tu lékárnu pro generála
a už jsi napsal na podporu? co ti odpověděli?
přiložil printscreen a pod.
nebo je to napsané jen zde?
Je to napsané jen zde....
Pokud to zde nestačí, prosím hoď mi odkaz na support... nikde jsem to nenašel
podpora je z hlavní stránky hry a nebo ze hry v možnostech - mají formulář