Velikonoce sa blížia a ja začínam uvažovať ktorého generála si vezmem ako prvého. Či veterána s 250 jednotkami alebo toho nového s 220 ale prvým aoe útokom. Ktorého by ste si vybrali, už ste rozhodnutý ?
Velikonoce sa blížia a ja začínam uvažovať ktorého generála si vezmem ako prvého. Či veterána s 250 jednotkami alebo toho nového s 220 ale prvým aoe útokom. Ktorého by ste si vybrali, už ste rozhodnutý ?
ja beriem 220 bude sa hodiť na tábory zo psami či už vo viktorovy alebo na vyhnancoch
teda dúfam že to bude tak fungovať ako si myslím![]()
Na nete som čítal info ze jeho attack sa rovná cca 50-60 Cavalary, zatiaľ som to ale na test servery neskúšal. Nevyzerá to zle aj keď má len 220 jednotiek.
malý příklad: tábor 50strážných psů, 100výtržníků, 50tuláků
Veterán - 150R 1E 99K .... max -150R
220gen - 120R 1E 99K .... max -116R (dle simulátoru)
Dobrý nápad použiť sim.
Zadal som
Veterána 1R + 50C na kultistov a zabijú 10-14
220 gen 1R opať na kutistov a dajú ich 11-13
Takže ten nový je ako 270 generál akurát má pevne 50 Cavalary + nič ich nezničí až kým nepadne generál. Napadnutí nejslabšího cíle po ňich nepôjde, paráda.
Hlavně s masterem můžeš klidně vybít celý tábor, jen to bude chvíli trvat![]()
Pozerám že na settlersonlinesimulator majú aj nejaké čísla, či je to presné neviem, ale približne sa podľa mňa na to dá zatiaľ spoľahnúť.
Updated the „Martial Arts“ general lately (HP: 1, min. damage: 450, max. damage: 500, hit percentage: 80%).