Možná to bude hloupý dotaz, ale proč už nemám ani jedno naleziště "tvrdého dřeva"? Lesníci přestali produkovat stromy, protože budovy hlásí že není naleziště. Přitom po kliknutí na dřevorubce vidím ikony tvrdého dřeva skoro všude.
Dík
Možná to bude hloupý dotaz, ale proč už nemám ani jedno naleziště "tvrdého dřeva"? Lesníci přestali produkovat stromy, protože budovy hlásí že není naleziště. Přitom po kliknutí na dřevorubce vidím ikony tvrdého dřeva skoro všude.
Dík
a nemáš těch lesníků málo ? tzn máš moc dřevorubců a lesníci nestíhají dosázet nové stromky, na to ti nejlépe odpoví ikona Ekonomiky
Lesníků mám víc, než dřevorubců, ale nemohou pracovat, protože nikde na mapě není naleziště. Dřevorubci přitom stromy kácejí (takže naleziště asi jsou)
Jsem tedy v situaci, kdy nejsem schopna obnovovat lesy, ale nemůžu kompletně zastavit produkci, protože bych šla do háje.
Zkoušela jsem lesníky i přesunout, ale pořád mi budova píše chybovou hlášku, že neexistuje naleziště.
Asi to bude tím, že lesníků máš moc a nemají kam sázet. Všechna naleziště jsou plná. Až dřevorubci něco odtěží tak se zase půjde sázet.