Zdravim, mam takyto problem a nie len pri jednej ulohe.
Nemoznost splnit ulohu, aj ked mam vsetky podmienky pre nu splnene na uspesne splnenie.
Dakujem za odpoved
Printable View
Zdravim, mam takyto problem a nie len pri jednej ulohe.
Nemoznost splnit ulohu, aj ked mam vsetky podmienky pre nu splnene na uspesne splnenie.
Dakujem za odpoved
Taky mam ten problém,prý bude nasazen Hotfix který to opraví.
Myslim ze to souvisi s omezenim podminek nesmyslne i zezhora. Tedy s vysim levelem nesplnuji podminky ? :-)
Já mám ten samý problém http://ulozto.cz/xCFVEgh/settbug-jpg nejde mi dokončit úloha, je jich více i když podmínky mám splněné.
Jo to omezení ze shora levelem je nesmysl. Pár questů teď nemohu splnit.
taky mám problém s úkolem. Konkrétně s "Další sektory". Mám prozkoumaný celý ostrov a tenhle úkol visí zamčený.
Zaujimave zatial som sa nedozvedel od ziadneho admina v com je problem, evidentne ich to nezaujima.
jenze dokud problém nevyřešej je alespon pro me zatím hra nehratelná jsem zaseklý na questu s pekárnou a tím sem dojel
Naprostá většina Q funguje, některé jsou opravdu nefunkční a administrátoři o nich ví, stejně jako o dalších nedokonalostech. Hra je v 99% normálně hratelná a pokud máte vy nyní nějaké problém s Q nijak to nezvýhodňuje další hráče, protože mají stejné;-)
takisto ako to nejde mne tu sú screeni
http://pictu.cz/?di=HNM2
http://pictu.cz/?di=ONBK
Snad se tenhle problém rychle vyřeší, protože je to fakt nepříjemné, když nemůžete splnit úkol, který vám zaručí progres ve hře.
U setu úkolů "Jednotky bojující na dálku" je u zamčeného úkolu "Ostatní ostrovy" povinnost dokončit úkol "Dlouhé luky", ten ale nikde nevidím. Je to chyba v překladu, zase problém s odemykáním úkolu nebo obojí?
cau ja mam problem u questu jednotky prvniho uderu 3 podquesty hotove a 4 sviti sede i kdyz mam ukoly splnene.tzn mam level a quest nutny k otevreni.
Je to zabugované jak víno. Já mám například úkol splněný, ale nejde za něj převzít odměna.. Je toho moc, snad se to v nejbližší době opraví protože to celkem pije krev....
ani mě tento qvest nefunguje
Po updatu se některé úkoly splnily, ale pár mi jich stále zůstává zamčených. Konkrétně se jedná o:
- Další bonusy -> Chytrý tah (potřebná úroveň 16-17, já mám 25)
- Milice -> Milice (potřebná úroveň 21-21, já mám 25)
- Jednotky prvního úderu -> Taktik (potřebná úroveň 23-23, já mám 25)
No kazdopadne ukoly ktere nejdou splnit (byli preskoceny diky dosazeni vyssiho lvlu a jiz se nezoobrazi ..napr ukol pro lvl 15-17..a uz mam pres 20) by bylo dobre smazat popripade aby se nezoobrazovali (ten hlavni ukol)..naprd Vyroba kamenu atd..
mám úplně ten samý problém jako mad_duck post13
Mám ten samý problém, i ve stejných úkolech...Koukám, že se to řeší už dlouho...:(
Nevíte prosím někdo v jaký fázi je oprava úkoly - Milice -> Milice (potřebná úroveň 21-21, já mám 22)? Jen jestli mám čekat na exp. body z úkolu nebo jestli mám obětovat 20 - 50 % vojáků v boji pro získaní expů.
Já nemůžu dokončit úkol: Milice a Taktik :/
Čekající úkoly - pozdní večeře - zaplaťte ze skladu 100 klobás. Fajn. Klobásy mám, posuvník je celý zelený a tlačítko na zaplacení? Asi zůstalo ležet programátorům na stole. Kdyby to byl jedinný úkol, tak přivřu oko, ale už je jich několik a všechny stejné. Udělej tohle a když to člověk má připravené, tak to nejde, protože schází tlačítko na odeslání, zaplacení, použití. A dárky, bonusy, zlato, mramor a další věci jsou víte kde..... A přitom to denedávna fungovalo. Murphyho zákon? Opravíš li jednu chybu, dalších pět se najednou objeví? Prosím opravit. Stejně jako les co nejde těžit a další věci zde již popsané.
A jedeme dál. Další úkol a další chyba. Opět "čekající úkoly" - nesprávné pořadí - nakupte od ostatních 100 jednotek mramoru. Tak to jak DEBIL nakoupím a nic!!!! Posuvník je i nadále šedivý, jako bych nic nekoupil. Tak že jsem bronzové meče mohl využít lépe a radostněji. Místo toho, abych je dal za mramor, kterého mám sám dost.
čekající úkoly čekají až dokončíš aktuální denní úkol
Ne vždy, mě ho blokuje i to, že jsem dostal druhou adventurku štědrovečerní večeře a dokud jí nesplním, tak mi taky nejdou.
Přidávám se.Mám splněno "Santův pomocník" a "Teplý nápoj" ale úlohy stále visí jako nesplněné.
Ahoj, dá se vůbec něco dělat, když překročím lvl dřív než dokončím některé úkoly co jsou omezeny lvlem?
Plánuje se tuhle vadu dát pryč.
Díky Severeno
plánuje
A kdy to bude?
Těžko říct. Může to přijít nejbližším updatem či až na nový rok.
Také mi nejdou splnit některé úlohy, neb už mám vyšší lvl než v jakém rozmezí splnit jde. Konkrétně například úkol "Taktik" je pro level 23-23, ale já už jsem lvl 24, takže se mi neotevřel. Procházela jsem to a takových úkolů tam koukám bude víc. Přidávám se k ostatním a prosím o brzkou opravu, děkuji.
Taky mám zablokováné úkoly Taktik a Milice. Omezit splnění horním levelem (zvláště způsobem na jediný level) je hloupost. Lidi mají různé priority postupu a tohle bude spolehlivě blbnout i do budoucna. Bohužel zároveň dojde k zablokování celé sady úkolů. Nejjednodušší řešení je zrušit omezení horního levelu.
Na jedné straně jsou hráči tlačeni k rychlému dosažení levelu 26 aby se mohli zapojit do meziserverové soutěže Konec Světa a na druhé straně je hra takhle hloupě omezuje - nejde jen o tyhle dva kritické úkoly, stejně se mohou projevit i další úkoly ve vyšších levelech. Settlers přece nikdy nebylo o sledování jaký mám právě level.
Malý santův pomocník: už dvakrát jsem udělala, co jsem měla a pořád nemám splníno.
Tak jak jsem zjistil, tak v úkolu hledaní pokladu - mince na ulici asi musí být postavená ulice. Je to sice celkem logické, ale v návodu se píše, že ulice jsou jenom na okrasu. Jakou dobu tenhle úkol plním a nic. Postavil jsem pár ulic a ejhle, hned na první pokus hotovo. Asi trochu chybka.
Nemusí být postavená ulice. Našel jsem i bez toho. Jo - trvalo to vícero dní a úspěch byl až po postavení zlatého dolu :-)
už jenom z názvu "čekající" se dá usoudit, že opravdu čeká ... a než půjde splnit, tak musíš něco udělat před tím (dodělat úkol před ním) ... to je úplně z jiného soudku než "nejde splnit protože je vysoký level"
v krámě ve frontě také čekáš až zaplatí ten před tebou a nepokřikuješ na pokladní, že už máš peníze připravené a sám sis to spočítal :)
takže chyba není v tomto případě na straně programátorů, ale mezi židlí a klávesnicí :)
... a proč by měl jít každý les těžit? i v reálném životě máš lesy, které se netěží :)
To, že jsou některé úkoly moc seříznuté horní hranicí levelu, to je pravda. Ale měli byste vědět, že tyhle úkoly byly přidané do hry až někdy v listopadu a rozhodně není nutné je splnit, jen to vylepšuje hratelnost. Tahle hra běží daleko přes rok a předtím tu vůbec žádné úkoly nebyly a hrálo se bez nich bez problémů.
Jj ten problem s milicema mam taky..nevite kdy by to mělo být opravené?