Snad nejsem první? Prosím tedy debatovat a radit zde...:rolleyes:
Můj level je 32, právě jsem prodal 5000ks zboží jako první událost, teď začínám velikonoční dobrodružství...
Printable View
Snad nejsem první? Prosím tedy debatovat a radit zde...:rolleyes:
Můj level je 32, právě jsem prodal 5000ks zboží jako první událost, teď začínám velikonoční dobrodružství...
nedělejte adv. dřív než je dostanete za úkol :)
adv. se dají 1x koupit u kupce, ale nic nedávají ... přečtěte si to v úvodu ... odměna je jen když ji děláte na úkol !
přečtěte si nejdřív vše a pak konejte :)
ale jak sehnat 500 vajec na další úkol, to nevím :(
hezký den a hru
Jo, je to tak, tak jsem jednu promarnil...
Zajímavá situace na trhu, NIKDO neprodává vajíčka... :-)
Lokace vajíček, kdyby někdo nemohl něco najít: http://forum.thesettlersonline.com/t...-Eggs-Location
i zde jsou mapky
forum.thesettlersonline.com/threads/16332
Heh, teď koukám, jaký pěkný quest se dá v té velikonoční události chytnout. Kromě obchodování mě napadá leda, aby ti to pro splnění půjčili (mají se jen nahrabat, ne zaplatit, ne?) členové cechu nebo kamarádi. Třeba někdo ten quest nechytne a bude mít hned přes 100 vajíček :)
v cech doufám ... :)
ale chudáci bez cechu
těch prvních 40 se do toho nepočítá :(
někdo chytil 800 :)
Zdravím.
Tady se samotáři bez cechu vyplatí zaplatit /úkol 500 vajec/ 150 naspořených diamantů jako okamžité splnění úkolu.Tím spíš, že cena za 100 vajec v obchodě je 340 diamantů.
Weis
Takže myslíte, že ten úkol nahrabat 500 vajec je jenom kvůli tomu, aby se lidi sdružovali do cechů? :-(
pomoct si můžou i přátelé, ale cech s více lidma má větší šanci
-------
... proč jsou ke koupi velikonoční adv. u kupce a nic nedávají (ani ťuk) ... ani tu zábavu ne, protože vejce jsou na stejném místě :(
... a pokud nic nedávájí, tak proč jsou omezené počtem ???
logika někde pláče v koutku
čekal jsem od Velikonoc něco jako od Vánoc ... zatím jsem první den zklamán :(
Při jak dlouhém hledání má průzkumník šanci najít vajíčka?
Někomu je pošli a vyžádej si je pak zpět. Tak se ti těch 40 započítá.
http://www.thesettlersonlinewiki.com...ggs_Search.png
:-) Dík
K čemu jsou dobré ty velikonoční dobrodružství u kupce za 1 rybu, když žádný vejce po splnění dobra neobdržím a přitom mám splněn velikonoční úkol? Děkuji za odpověď
K tomu, aby jsi mohl splnit ty velikonoční úkoly, ve kterých máš dokončit nějaké velikonoční dobrodružství.
imho jsou dobré akorát pro případ, kdy se překlikneš a dobrodružství si omylem ukončíš před dokončením.
Ty questové linie (main quest + 5 podúkolů) by měly být celkem 3 během celé události (každých 6 dní jedna). Pokud jsi ji tedy celou už splnil, pak musíš čekat na další, kde ti ty dobrodružství zase k něčemu budou.
jenom 3? Uff, to je jen 3x150=450 vajec. K tomu průměrně 5 vajec za 2 dny díky průzkumníkovi, tj. za 22 hracích dní 55 vajec na průzkumníka, při 3 je to 165 vajec. Celkem tedy 615 vajec. Mno, to bude dlouhá cesta k "Veteránovi".
tak to je super, ja mam ako druhu ulohu
"ziskejte diky strednimu hledani pokladu tento počet velikonocnych vajicek 20"
rozpracovanost uloh je zasa genialna :-)
Půjčím svá vejce. Zn. za provizi :-)
to zas nekdo moc premyslel [odstraněno]... diky hledani najit 20 vajec super ukol na nahodu opet...
podle tohoto http://www.thesettlersonlinewiki.com...ggs_Search.png bys měl najít těch 20 vajec za cca 4-5dnů při dvou průzkumnících. Imho nic nesplnitelného. Při třech průzkumnících to musí dát každý.
kdyz mas stesti mas to hned kdyz smulu tak ti na to nebude stacit ani tyden...
njn, taky se dá na tyto úkoly rezignovat a vejce rozprodávat. Směnné kurzy jsou poměrně lákavé.
kdyz mam tohle hned jako druhy ukol kolik jich asi tak muzu udelat kdyz budu mit smulu a nedam to za 6 dni? ti jich udelam opravdu hodne :)
Podľa tohto http://diversity.me.uk/archive/index.php/t-43.html by počet sérií s úlohami mal byť 4, podľa prvej série úloh a podľa počtu veľkonočných dobrodružstiev to aj vychádza. Celkový počet získaných vajec by bol potom 600 + ďalšie získané na trhu/kupca/poklady...
Pokud nenasmolím (asi ne) na zkušeného průzkumníka, koupím jeden plovoucí dům pro zajímavost a zbytek zkusím rozprodat...
Spravil som všetky úlohy čo sa hľadali vajca na mapách, v dobrodružstvách čo sa hľadali bez vojska a prieskumníka a do skladu my nič nepribudlo ani jedno vajce
já to furt nechápu to jako ten úkol co jsme dodělaly za těch 100 vajec je poslední?nebo bude další?kde nabrat více vajec?
za 6 dni dostanes dalsi ukol