ahojky mam problem s připojenim včera mě to vyhodilo ze hry a nemužu se přihlasit co s tim
Printable View
ahojky mam problem s připojenim včera mě to vyhodilo ze hry a nemužu se přihlasit co s tim
AHoj ja mám ten istý problém. Server mi ukazuje že je on line , ale mne to vypisuje, že problém s pripojením.
Ahoj,nevim jestli je problém u mě nebo na serverech ale od včera mi nejde se připojit ,a nic mi to nepíše ,nevíte někdo co se děje?
Stejný problém
Koukam asi nas bude víc tak snad to opraví
A zatím se tu vyjadřují lidi jen z našeho cechu :D
Hoj, je nás víc :D
Taky nejde
mě to taky nejede
Ahoj, taky se nejsem schopná od včerejška dostat do hry
Ahoj od včera večera nefunguje, prihlásiť sa ide, ale hra nejde spustiť - pripojenie končí pádom.
Ahoj, doufám, že to brzy dají do pořádku. Od včera mě nejde spustit hra.
U mě to samé... přitom dcera hraje také, má svůj nick a normálně funguje, a to sedí u PC vedle mýho...
Ahoj, stejný problém. Zkoušel jsem psát i na podporu, bez reakce (ale to jsem ani nečekal, že by nějaká rychlá byla).
Edit: Zkoušeno v posledních verzích prohlížečů Firefox, Edge, Brave. Hra se načítá o dost déle než obvykle, pak to napíše, že připojení k serveru bylo ztraceno.
Ahoj. stejný problém, zkoušel jsem to na třech compech a všude stejné DeRosa
Ahoj , taky od včera nelze spustit. Hlavně probíhá event a mimojiné koupil jsem si premium na 3 dny a je mi to k ničemu. No nevím přijde mi že na to asi tak nějak se*ou.
Zkuste napsat i na tso-support@cipsoft.com . Když nás tam napíše víc, třeba si toho někdo všimne tam :-/ .
Je to banda šulinů.
Psát na support je ztráta času.
Tímto si u mne pojistili, že jim nedám už nikdy ani cent.
Taky jsem psala a zatím žádná reakce... Ani mě ani přítelovi to nejde, oba už víc jak 24 hodin off...
Ode mě mail taky dostali ale nevim, nikde ani zmínka že by se něco dělo.
Taky se od včerejšího večera nemůžu připojit...
Taky mi to nejede od cca nedělních 20h snad konečně až po dnešní údržbě mezi 8-9h. 1,5 v pr... To se jim moc nepovedlo.
Také se od neděle nemohu dostat do hry.
Je zvláštní, že se Vám nejde dostat na ostrov jako takový, jako kdyby ty účty vůbec nebyly. Na ostatní se kouknu, ale povětšině co tu píšete a mám Vás v přátelích, na Váš ostrov se prostě nedostanu podívat.....
Chce to napsat i na anglický forum, tady se tomu nikdo věnovat nebude vzhledem k přechodu od ubisoftu kdy jasně řekli že budou držet jen německý a anglický stránky. Navíc nás maj vzhledem k tomu že eště neproběhla migrace hodně dole v prioritách.
Ahoj taky se nemohu par dni dostat do hry přihlásim se ale jak dam Hrát nyní a začne načítat ostrov tak zničeho nic napíše problém připojeni se servrem psal jsem i email na tso-support@cipsoft.com a dostal jsem jen potvrzeni ze jim to přislo a ze jim nemam dal odpovídat dokud nedostanu odpověd
Dál odpovídat na mail, ale na officiálně podporovaný forum to podle mě má smysl dál psát, čím víc lidí si bude stěžovat tím větší šance že se tomu budou prioritně věnovat a dostanem kompenzaci.
Ahoj - nefunguje. Oprava nepomohla. 4.11.25 o 11:13 hod.
Já psala i na podporu na mail...
Žádná oprava nebyla. Týkalo se to jenom migrovaných serverů, což ten CZ není.
Ta se myslím vůbec netýkala našeho serveru :-/ .
Edit: Už to píšeš.
I mě to nejde.Ráno mě to naskočilo poslala jsem průzkum a pak mě to vykoplo a od é doby se nemohu dostat
tak schvalne co stim ubisoft udela
pořád to nejede
Tady se k tomu vyjadřují https://forum.thesettlersonline.com/...115#post377115
Jelikož ještě není zmigrováno tak s tím CipSoft nemá možnost co udělat a předal informaci ubisoftu - se obávám že budem čekat dlouho.
Doporučoval bych si stěžovat na tom anglickém oficiálním serveru (použijte kdyžtak google translator) jelikož tohle forum už nebude podporované s přechodem pod CipSoft.
https://prnt.sc/4Sjm95OiZSDs
Jak píše Misohu, CipSoft od toho dal ruce pryč a čekáme na vyjádření UBI. Psal jsem všem možným, na různých vláknech, dokonce i soukromé zprávy. Tak jsem zvědav. Pokud je začneme hromadně kontaktovat, možná by to mohlo celou situaci urychlit. Zkusím zjistit různé kanály.
Pokud neumíte anglicky můžete použít Deepl, který je za mne mnohem dál než google.
https://www.deepl.com/cs/translator
https://prnt.sc/4Sjm95OiZSDs