Po použití drahokamů na průzkumníka ztráta pokladu
Dobrý den,
Po použití drahokamů na průzkumníka tak nic nepřinese. Dávám poloviční dobu. Mám dva průzkumníky a už se mi to stalo podruhé. První jsem si myslel, že jsem si to už vybral, ale dnes jsem očekával oba a nic. Jeden přines druhý ne. Děkuji za odpověď.
S pozdravem Legendis
Chyba v hre - Prieskumník zožral naraz 200 drahokamov
Ahoj takže chcem nahlásiť chybu dnes o 16:10 som vyslal prieskumníka na misiu hľadať poklady. Nechcel som čakať 6 hodín a tak som klikol na možnosť skrátiť za drahokami. Reku 25 drahokamov nič nieje zrazu zaznel príšerný zvuk a server mi oznámil že spojenie bolo prerušené. Keď som sa po asi 10 min znova nalogoval zistil som že mi chýba 200 drahokamov a Prieskumník bol späť z misie. Je také niečo normálne a prečo sa prerušilo pripojenie? Podľa mňa je to bug.
Geolog - chodí ve špatnou dobu
Chci nahlásit chybu, geolog mi to dělá u všech surovin. Při odeslání na hledání ukazuje čas správně, ale když se odhlásím.. a během dne znovu připojím tak hledá znovu.
příklad:
dnes jsem poslal dva geology na hledání Uhlí a po pěti hodinách jsem se připojil znovu.... hlasí mi, že ještě mu zbývá hledání víc jak 3h.
S pozdravem Kral_Vitana (level 35)