Dear settlers,
You are invited to post your feedback on the New Download Client. Feel free to leave them in this thread!
The new downloadable client FAQ can be found here.
Happy holidays!
BB_Sious
Printable View
Dear settlers,
You are invited to post your feedback on the New Download Client. Feel free to leave them in this thread!
The new downloadable client FAQ can be found here.
Happy holidays!
BB_Sious
Asi som skončil. Mne podľa návodu nič nevyskočí po inštalácii stiahnutého programu, len STAŽENi a STAŽENí - a nikde ďalej
Takže teď nemůžu mít spuštěnou hru na 2 serverech najednou?
So now I can't have the game running on 2 servers at once?
Proč musí být klient v přesně určené složce, nevadilo by mi mít dva a moct je spustit najednou.
Why the client must be in a specific folder, I would not mind having two and being able to run them at once.
Vídím to stejně :O((
Mě to začne načítat a pak se to sekne a musím to ukončit, takže na to asi s.....
ja taky
me naskakuje porad dokola Stahnout hru
Hra z Opery stále jen dokola stáhnout a stáhnout ...
Když jsem stáhl ten očesaný prohlížeč pro hru, tak hláška že tato verze není podporována, takže v mém případě není pro WIN7
"Soudruzi z NDR udelali nekde chybu."
to iste, vyskusane aj na inom PC a novo nainstalovanom prehliadaci.. skusane na fox, opere aj edge... vsade ta ista hlaska ako pise Quasimodo666...
Mě to funguje, ale v to klientovi je "MALWARE"!!!!!!
Hlásí AVAST.
Tak jsem ho radši přesunul do karantény, než se to vyřeší.
nic nefunguje pripojit se nelze uz druhy den.
Mě to funguje bez problémů už od včerejška, hned po údržbě. Jen to nefunguje a nebude fungovat na Windows 7 a nižším.
No BB sa znova predviedli v plnej parade, par dni pred eventom vypustit zmetok, ktory kope ludi nefunguje :mad:
mam win 10 a taky to nejde
este na upresnenie, jeden stroj win 8, tam sa to spusti ale vyhodi chybu a vypne, druhy stroj win 7, tam sa to ani nespusti
Ahoj tak to je pěkné - prý do konce roku to pojede v prohlížeči a nic a klient nejde :(
a pokud to nejde ani na W10 tak to už je co říct "vraťte to do prohlížeče. "
Ahoj,je tu vubec nekdo,komu to funguje ?
Už som všetko preinštaloval - Chrome, Flash player, zakázal Avast a stále žiadná ponuka na pokračovanie v hre, len inštaluj stále, a toto je čo ?
Pokud není zadána žádná cesta: Přidejte prosím následující do seznamu "chromium-args": --ppapi-flash-path="plugins\\pepflashplayer.dll' --ppapi-flash-version=18.0.0.209 - ja nie som programátor
Tak už 48 hod. som OFF - vloženú investíciu kto mi vráti ?
Ahojte. Mě to fungovalo, jenže: Spustil jsem to dvakrát a dvakrát jsem musel přeinstalovat Windows. Po vypnutí hry a vypnutí počítače, se při dalším spuštění windows spustil v náradním účtu. A nebylo možné se do svého vrátit ani přes účet Mikrosoftu. Nefungoval ani návrat do bodu obnovení. Jedině komletní reinstal win.
Takže pro mě hra skončila :((
Pokud se to spraví, rád bych se zase do hry vrátil, ale pokoušet tohoto klienta už nebudu.
jan-klim@seznam
Ahoj, mám stejný problém.
Poprvé to fungovalo, ale od druhého dne po přihlášení se už hra nenačetla.
Respektive se začne načítat a pak zamrzne a nic se neděje. Hláška "The Settlers Online (Neodpovídá)" mě už přestává bavit...
Uz pre to zalozili nove vlakno, https://forum.thesettlersonline.cz/t...%C5%99il-QuaYe , mne pomohlo to so suborom client.swf
takze kdyz mam win 10 32-bitu tak mam smolika.
to samé a ani se mi nestahne client
Jak mohlo někoho napadnou spustit "tohle nefungující monstrum" před vánoční událostí? Podpora flashe končí až 31.12. Mám Mac, takže konec zvonec. Posílám ajťákům velký pozdrav, opravdu se jim opět něco povedlo...
a na win7 ani tuk, ani ten ich slim-launcher podla bavodu nejde, BB je banda babrakov
ďakujem, že ste mi zobrali poslednú hru čo som hral - je lock down - kde zoberiem nový procesor - je mi smutno za priateľmi - machri
Klient je naprostý paskvil, jestli tohle bylo připravováno rok, tak tedy okamžitě s touto hrou končím
zkus jinej browser... mel sem ten samej problém s chrome a když sem to pustil v FF, tak to naběhlo.