Co by toto mohlo být? Na co tato budova slouží?
http://static.cdn.ubi.com/0034/int/w...at_website.jpg
Printable View
Co by toto mohlo být? Na co tato budova slouží?
http://static.cdn.ubi.com/0034/int/w...at_website.jpg
že by Velikonocni vyrobna?
ja si to myslim tiez?
co jiniho by to mohlo bit?
co tak Velikonoční zahrada kraslic ;-)
No to je přece luxusní domeček velikonočního zajíčka
To je přece jasné... nejnovější otevřená výrobní pobočka závodu Vodňanské kuře =-)
vyrobna velikonocnych vajicok - nieco ako halloweenske dynove polia
nepochybně je to generátor náhodných chyb kombinovaný s emitorem bugů. možná obsahuje i velikonoční verzi ChatBurnShutdowner
možná na to půjde nahodit velikonoční košík. že by trapná výroba velikonočního bonusu neblokovala na 12h starostu?
Co třeba nějaký nový typ obytné budovy pro osadníky?
1. Tak buď záhadná budovA nebo záhadnÉ budovy. Ten paskvil záhadná budovy mě malinko trhá oči :-(
2. Budova jistě velikonoční, to by nepoznal leda slepý.
3. A nyní už jen vroucí přání. Mohla by to být obdoba zlaté věže, akorát místo mincí z pšenice by tato budova vyráběla žulu z vody :P
vejce v košíku tak schválně
Hobití nora křížená s košíkem velikonočního zajíčka vyrábí vajíčka a zároveň skýtá úkryt osadníkům. Ale jinak by se mi taky líbil nápad Roderika - bod 3 :D
určitě to je výrobna vajíček, velikonočních zajíčků :-)
Vajíčkárna
Já bych to tipla na vejcehaus kam naženete nepřátelé a vyskáčou z toho pěkný velikonoční zajíčci ve slušivých šortečkách :D s košíčkem plným vajíček
To bude asi vajíčkovna
To už jsem viděl kdysi v Reflexu. To je Babišovo "Čapí hnízdo."
Kdepak, Čapí hnízdo má trochu jiný tvar i když je z proutí. Toto bude asi domeček maléreček. Podporujeme lidovou tvořivost.
Kéééž by to bylo něco užitečného :-) Třeba budova pro 5k osadníků o velikosti 2x2, nebo stan nějakého ultra silného generála
PapajaCZ Ono to opravdu bude nějaká budova pro osadníky :) ta lavice a ten plot, to je okopčený od rezidence :))
Natuty velikonoční budova.Dostane jí každý,nebo bude jako cenná kořist z brůža?
prostě kurník :D
Hnízdo pštrosů závislých na LSD?
Další raritní zásobárna :) která bude potřebovat kopici receptů :D
A nebo crazy puta bordel :D
výrobňa veľkonočných bonusov :)) :p
Slepičárna
Velikonoční autoservis
rozhodne je to budova a nejspis se v ni budou vyrabet vajca a mozna aji velikonocni zajosi, ale co s ni po velikonocich? no treba by se tam mohli vyrabet aji zajosi na zasobacky, to by se mi libilo
Tam preci zije Bilbo Pytlik :-)
Továrna na vajíčka.
umelecka skola bude vyrabat populaciu :p
Barvírna vajec. :-)
Ať už je to cokoliv, snad to bude o velikonocích k mání za méně než 2K diamantů.
:D prý archeologové objevili plány :D tak to mě pobavilo...a koukám, že si na to konto oni architekti pořádně pustili fantazii na špacír :D
ale jak se na Velikonoce řádně patří, je pěkně barevná a doufám, že bude dělat něco pěkného a užitečného (asi se to nedá sice skloubit v jednom, ale aspoň to užitečné by bodlo)
velkonočná rezidencia
Zkrátka už nevědí, co by to mělo být, tak se ptají hráčů! :-D